Årsager og symptomer på åreknuder

areknuderSøger man specialklinik med kompetencer inden for behandling af åreknuder, så finder man en af slagsen i Charlottenlund lige nord København.

Klinikken har lang erfaring med åreknuder, og man kan derfor finde rigeligt med information inde på hjemmesiden, hvor man bl.a. kan læse årsager til åreknuder og hvilke symptomer på åreknuder, som man skal holde øje med. Ser man på årsager til åreknuder, er det mest udbredt, at der sker en svækkelse af venerne i benene. Man ved ikke med sikkerhed, hvorfor disse svækkelser opstår, og hvorfor og hvilke årsager der ligger til grund. Dog ved man, at man sjældent ser symptomer på åreknuder hos personer på under 20 år. Hertil ved man, at 15-30 procent af voksne mennesker for symptomer på åreknuder og kvinder bliver i gennemsnit ramt af åreknuder dobbelt så ofte som mænd.

Støttestrømper kan hjælpe på symptomerne

En måde at dæmpe de typiske symptomer er at benytte støttestrømper til åreknuder. Støttestrømper, der også kaldes kompressionsstrømper, er effektive mod almindelige symptomer og kan bl.a. købes på apoteker. Da støttestrømperne ikke fjerner årsagen til åreknuder, skal man have behandling, såfremt de skal fjernes helt.

Man kan finde mere information om årsager og symptomer på åreknuder inde på hjemmesiden, hvor man også kan læse mere om støttestrømper mv.