Der er åbnet en armybutik på min gade, tænk at det kan køre rundt?!

Jeg bor på en forholdsvis lille gade på Frederiksberg, og jeg forstår simpelthen ikke, hvordan man kan drive forretninger på den. Der har ligget en børnetøjsbutik i lang tid, så kom der endnu en butik med børnetøj lige før jul, og nu er det så også åbnet en armybutik.

Jeg ville nok være blevet glad for at der var åbnet en armybutik, for jeg går selv en del i militærtøj. Army caps og camouflagebukser og den slags. Men jeg er jo fra net generationen, så jeg køber altid mit armytøj fra en armybutik på nettet.

Så det er ikke så meget det, at det er en armybutik, at jeg ikke kan forstå den kan køre rundt, for det tror jeg egentlig, der er et ret godt marked for.

Det er mere det, at der er åbnet endnu en butik, som seriøst ingen kunder har. Der er ingen mennesker på min gade, det er en almindelig gade med lejligheder på, så jeg fatter simpelthen ikke, hvordan de overhovedet tjener til huslejen. Gud ved, hvor længe denne her armybutik holder, de burde lave en online shop i stedet, det tror jeg, kan køre meget bedre rundt. Men det må de selv rode med!