Vi bestilte billeje i Rom og kunne nyde hele ferien

Jeg blev færdig med mine studier sidste år, og i eksamensgave af min kæreste fik jeg en rejse til Italien. Vi blev enige om, at det var nemmest, hvis vi fløj derned, og så bestille billeje i Rom, hvor vi ankom.

Nogle år før havde vi også været dernede sammen, men vi havde valgt at køre hele vejen selv, fordi vi dengang tænkte, at vi så ikke behøvede at tænke på taxaer og anden transport, da vi jo havde bilen hele tiden. Og det var da også rigtig smart, bortset fra, at vi begge var virkelig trætte, da vi endelig ankom til vores hotel i Rom efter så lang en køretur.

Faktisk havde vi slet ikke tænkt på, at det var en mulighed at bestille billeje i Rom dengang. Så denne tur, vi lige har været på, var langt bedre, synes jeg. Vi kom begge veludhvilede frem til lufthavnen og kunne køre fra lufthavnen til vores hotel i vores lejebil helt uden problemer.

Jeg ville helt klart anbefale folk at leje en bil, og så tage flyveren derned og hjem. Så sparer man samtidig en masse timer, som man kunne have brugt på at holde ferie. Vi er i hvert fald ret glade for at vi valgte at bestille billeje i Rom.