Billig fly, hotel og biludlejning i Los Angeles fundet

Jeg har tænkt meget på, at jeg vil invitere mine tre nærmeste veninder en tur til USA i forbindelse med min 30-års fødselsdag. Jeg har fundet et godt tilbud på nogle flybilletter, hotel og biludlejning i Los Angeles, så vi kan være derovre i fire-fem dage. Jeg skal bare lige have snakket med dem om, om de kan få fri, for jeg er sikker på, de gerne vil med, og vi har da også talt om at tage sammen af sted mange gange før.

Ingen af os har nogensinde været i USA før, men som sagt kunne vi alle sammen godt tænke os at komme af sted, og jeg tror, det ville være passende at tage en tøsetur sammen derover og køre rundt med biludlejning i Los Angeles. Jeg ved, at vi ville få det rigtig sjovt, men vi er nok nødt til at rykke hurtigt, hvis vi ikke skal gå glip af de billige billetter, tænker jeg. Jeg har faktisk allerede talt med en af mine veninder, og hun siger, hun er klar til at tage fri fra arbejde.

I morgen vil jeg ringe til de to andre og så kan jeg bestille hotel, flybilletter og biludlejning i Los Angeles.