Brian Gade bevæger sig indenfor ejendomsbranchen

Brian Gade husBrian Gade havde sin opvækst i Børkop, da hans far arbejdede hos politiet og moren hos Norsk Hydro i Vejle. Selvom Brian Gade havde en stor del af hans opvækst i Børkop, så valgte han i en alder af 18-19 at bosætte sig i Vejle, hvor han stadig bor sammen med familien den dag i dag.

Brian Gade har efter sin første gang han ankom til Vejle haft en tilknytning til stedet. Han har i løbet af hans tid her kastet sig over flere nye projekter, som Brian Gade har ført ud i livet. Dette gælder både indenfor erhvervslivet, men også i hans privatliv.

Hans karriere rummer diverse erfaringer og udfordringer, men ejendomme har uden tvivl været et centralt omdrejningspunkt i Brian Gades liv. I 1998 køber Brian Gade sin første faste ejendom, og her begynder hans nuværende karriere indenfor ejendomsbranchen. To år efter, i år 2000, topper Brian Gades professionelle karriere for alvor i hans erhverv med ejendomme, da han vælger at starte egen virksomhed Gade Holding, Vejle. Grundet Gade Holdings placering i Vejle har det været naturligt at have fokusområde i Trekantsområdet, hvor størstedelen af Gade Holdings investeringer er beliggende.

Blandt andet er Villa Mayday et af de koncepter, der indgår i Gade Holding, og er et nyskabende typehus, der tiltaler det moderne menneske med smag for kvalitet og anderledeshed. I dag ledes Gade Holding af direktør Brian Gade, og virksomhedens arbejde består i at formidle og udvikle projektmuligheder og ejendomme.

Brian Gade og ”Huset ved fjorden”

Brian Gades vilje til konstant at udvikle og efterprøve nye ting har ført mange af hans ideer ud i livet. Hans karriere med ejendomme kommer også til udtryk i hans privatliv. Sammen med resten af hans familie har han flere gange skiftet bopæl i Vejle, og har i samtlige huse foretaget en ny renovering. Efter at have været involveret i flere af hans egne renoveringsprojekter fik Brian Gade en del erfaring indenfor dette felt.

Brian Gade havde længe et ønske om at bo i Bredballe, der har udsigt til Vejle Fjord og Storebæltsbroen. Området, der giver mulighed for at bygge huset helt tæt på vandet var Brian Gades ønske om at bo netop her. Inden længe påbegyndte han byggeprojektet på dette sted, som skete i samarbejde med det lokale arkitektfirma Søholm Arkitekter og arkitekten Anne Møller Sørensen. Endelig stod huset fra Brian Gades drømme færdigbygget og klar til indtagelse i Bredballe ved Vejle Fjord. Et helt unik hjem på 330 kvadratmeter blev det til, og et hus Brian Gade havde gennemtænkt til mindste detalje og bygget helt efter egne ønsker.

Planløsningen er designet ud fra ønsket om kæmpestore, åbne rum, der giver et flot lysindfald og udsigt over Vejle Fjord. Det var dog ikke længe Brian Gade og hans familie fik fornøjelsen af at opholde sig her, da området ikke var egnet til børn eller hund. Men på den anden side kan man sige at Brian Gade fik sit store ønske opfyldt ved at have skabt en unik identitet for huset på en unik grund, som andre kan nyde godt af.