Få hjælp fra en byggesagkyndig hvis du skal købe nyt hus

Når du skal have foretaget en udbygning eller en renovering af dit hus eller lejlighed, er der mange ting, du skal tænke over først. Der kan let opstå komplikationer i hele forløbet med håndværkere. Derfor kan det være en god idé at hyre en byggesagkyndig. Den byggesagkyndige er købers mand. Derfor vil han hjælpe dig med hele sagen. På den måde vil du undgå uforudsete regninger. Når man f.eks. får renoveret hele sit køkken, er det rart, at man kan stole på de deadlines, håndværkerne giver. Et køkken du ikke kan bruge, betyder nemlig meget ekstra planlægning. Det kan også være, at det udførte arbejde ikke er tilfredsstillende. Et problem som dette vil være svært at gøre noget med som enkeltperson.

Få også hjælp i forbindelse med køb og salg af bolig

En byggesagkyndig kan også hjælpe dig i forbindelse med køb og salg af bolig. Her vil hjælpe f.eks. omhandle en tilstandsrapport. Det anbefales derfor, at man altid kontakter en byggesagkyndig, når man står i en af de føromtalte situationer. Specielt er der set mange tilfælde, hvor en tilstandsrapport har været manglende. Det kan komme til, at koste dig rigtig mange penge som køber af et nyt hus. Med hjælp fra en byggesagkyndig kan man sikre sig imod, at åbenlyse fejl ikke bliver noteret. Det skal dog understreges, at det altid er en god idé at få to til at se på tilstandsrapporten.

Kontakt virksomheden for en uforpligtende snak

En byggesagkyndig i Nordsjælland kan hjælpe dig, hvis du overvejer at ombygge. Virksomheden opererer i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, men er på beliggende i Virum. Han har gennem 45 års erfaring fra byggebranchen opbygget en stor viden og set de fleste situationer, der kan opstå mellem kunde og håndværker. På hjemmesiden kan du læse mere omkring den byggesagkyndige. Et af punkterne er en liste med referencer fra tidligere opgaver. Her ses det bl.a., at virksomheden har lavet arbejde for sømandshjemmet ”Bethel” og Prinsesse Maries fond. Her finder du også en kontaktformular, hvis du har et problem, den byggesagkyndige kan hjælpe med. Selve kontakten er 100 % uforpligtende. Du vil få mulighed for at snakke med den byggesagkyndige, og finde ud af om der skal indgås et samarbejde. Så hvis du står og skal i gang med et byggeprojekt i den kommende tid, bør du ikke vente med at få en uforpligtende snak. Det vil i mange tilfælde spare dig for penge, og vil give dig ro i maven, da du ikke skal bekymre dig om ekstra regninger.