Få mere energi på arbejdet med en sund frokost

Det bliver ofte sagt, at morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen. Det er dog ikke alle der er enige i det, og en sund frokost kan være ligeså betydningsfuld. For efter man har knoklet på arbejdet i 3-4 timer, så er det de fleste der vil kunne mærke en sult snige sig frem. Der er det ikke ubetydeligt, hvad man vælger at spise. Fordi hvis man vælger at spise en masse tomme kalorier, så vil der ikke gå meget mere end et par timer, før sultne vil komme tilbage. Det er netop derfor en sund frokost er vigtig, da det skal være med til at give energi til at arbejde videre ud på eftermiddagen.

 

Få en sund frokost leveret

Hos Frokost.dk tilbyder de en sund frokost på daglig basis. Deres frokostordninger er en garanti på, at alle medarbejder for et nærende måltid hver arbejdsdag, så kadencen ikke falder i løbet af dagen. Der er nemlig ikke nogen tvivl om, at hvis man er sultne, så bliver man også automatisk mindre produktiv. Det er der selvfølelig ikke nogen virksomheder der ønsker. Dermed kan en frokostordning også være en god investering for virksomheden. Ydermere kan det være med til at øge medarbejdertilfredsheden.

 

Hvad indeholder det?

En sund frokost vil typisk indeholde en masse grøntsager, fuldkorn og fibre, reduceret fedtindhold og sunde fedtkilder. Alt dette er med til at gøre måltidet mere nærende, og det kan være med til at øge helbredet hos de ansatte. Det er altså den perfekt løsning, hvis man er en virksomhed der sætter pris på en sund frokost.

 

Godkendt af en diætist

Alle retterne der bliver serveret fra firmasund godkendte køkkener bliver lavet i samarbejde med en diætist. Her vil der især være fokus på at følge de 10 kostråd som er fremlagt af fødevarestyrelsen. De fortæller blandt andet, at man skal:

 

  • Spise mere frugt og grønt
  • Vælge fuldkornsholdige produkter i fx pasta, ris og brød
  • Spise magert kød og mere fisk
  • Spise mindre mættet fedt, salt og sukker

 

Man skal selvfølelig også være opmærksom på mængden, da det ikke nytter noget hvis man overspiser. Dette tager Frokost.dk også højde for, da deres buffeter ikke bliver større end nødvendigt – selvfølelig så man stadig bliver mæt. Det er desuden med til at nedsætte madspild, hvilket er et stort emne nu til dags.

 

Man kan læse mere om Firmasund på deres hjemmeside og hvilke muligheder der er for en sund frokost.