Få en uforglemmelig dag med julefrokost ud af huset

Kunne du tænke dig en uforglemmelig julefrokost med firmaet, familien eller vennerne, hvor du blot skal læne dig tilbage og nyde den ene lækre ret efter den anden?  Så bør du bestille julefrokost ud af huset.

Julefrokost ud af huset giver overskud

Julefrokost ud af huset giver dig overskud til at nyde dine gæsters selskab. Vi kender alle til stressen som rammer når december nærmer sig. Der er mange ting der skal styr på. Julegaver, julepynt, juletræ, arrangementer, gæsteliste, juleaften, pakkeleg, nytår og ikke mindst julefrokosterne. Julefrokosterne er her man skal drikke en masse snaps, lege en masse lege og komme hinanden ved.

Der er intet så stressende som at stå for maden til en julefrokost. Alt skal først og fremmest købes ind, og der skal ikke mangle for lidt. Rødspættefileten skal paneres, rejerne skal pilles, den gode snaps skal på køl, der skal kapers, der skal sild, der skal nybagt rugbrød og sidst men ikke mindst noget underholdning. Derforuden skal bordpynten også være på plads op opdækningen skal være lige i øjet. Der er mange ting at tage hensyn til på den store dag. Når du bestiller julefrokost ud af huset til gengæld, skal du blot tage folien af skålene og fadene og sætte dem på bordet. Du får derfor langt mere tid til at sidde med dine gæster og nyde dagen og/eller aftenen, uden at skulle stresse over maden.

Julefrokost fra det franske køkken

Når du bestiller julefrokost ud af huset er det også vigtigt at bestille fra det rigtige sted. Julefrokost kan være exceptionelt, hvis det har et snert af fransk i sig. Du kan med fordel bestille din julefrokost ud af huset fra Fransk Spisehus. Fra Fransk spisehus findes der både julefrokost buffet og en julefrokost tallerken.

En julefrokostbuffet lyder således:

Når du bestiller buffeten eller juletallerken skal der minimum bestilles til 10 personer. Menuen skal derudover bestille mellem d. 9 november til d. 21 december.

Julefrokost buffet

 1. Dildgravad laks med en lækker og hjemmelavet rævesauce.
 2. Håndpillede rejer med kogte æg, hjemmelavet dild-mayo og sprødt rugbrød hertil.
 3. Sild i krydderurtedressing med rødløg og frisk karse.
 4. Rugmelspaneret rødspættefilet med en lækker grov remoulade og en skive citron.
 5. Sprød rødkålssalat med appelsin, lime, honning og balsamico-eddike.
 6. En delikat hjemmelavet leverpostej med stegte svampe og udsøgt bacon.
 7. Confit de canard serveret med æble-sveske kompot
 8. Flæskesteg med den sprødeste svær, syltet rødkål smagt til med appelsin og vanilje.
 9. En bladning af lækre franske oste med sylt og knas.
 10. En klassisk ris à l’amande med kirsebærsauce
 11. Til alle retterne vil der blive serveret hvidt brød, rugbrød, fedt og smør.

Som du kan læse minder den franske julefrokost meget om den danske med et lille tvist at krydderier og tilføjelser. Denne julefrokost ud af huset er derfor et godt alternativ hvis du skal have mad ud af huset. Ud over, at denne menu er delikat og altid en smagsoplevelse, så er priserne overkommelige.

Julefrokost tallerken

En juletallerken er et formidabelt alternativ til julefrokost-buffeten. Denne tallerken er en kold portionsanretning som er lige til at sætte på bordet. Her vælger der naturligvis friskbagt hvidt brød, rugbrød, fedt og smør til. Denne løsning er ofte god til virksomheder og større selskaber.  En julefrokosttallerken fra Fransk Spisehus består af følgende:

 1. Dildgravad laks med rævesauce.
 2. Sild i krydderurtedressing, rødløg og frisk karse.
 3. Lækker hjemmelavet leverpostej med stegte svampe og sprød bacon.
 4. Flæskesteg med de sprødeste svær, syltet rødkål tilsmagt med appelsin og ægte vanilje.
 5. Lækre franske oste med sylt og knas.
 6. Klassisk ris à l’amande med hjemmelavet kirsebærsauce.
 7. Friskbagt hvidt brød, rugbrød, fedt og smør.

Igen en god vinder når det kommer til julefrokost ud af huset. At krydre julefrokosten op med

Julefrokost fra Fransk Spisehus

Julefrokost fra Fransk Spisehus er altså et godt valg når det kommer til julefrokost ud af huset med et drys af fransk madkultur. Alt kød brugt til juletallerkenen og julebuffeten er udelukkende fra kvalitetsudskæringer og grøntsager og frugt kommer fra miljø-orienterede leverandører. Hos Fransk Spisehus bliver der altid prioriteret kvalitet frem for kvantitet og de kæler for kvaliteten og smagen. Det er altså altid en smagsoplevelse samt en gastronomisk oplevelse at bestille mad her fra. Friskhed er også et ord der sættes højt på listen. Dette garanteres ved at lade kunderne bestille mellem dem tidligere nævnt frist. På den måde sørger Fransk spisehus for at råvarerne ankommer præcist efter hvornår de skal serveres, så alt er frisk, lækkert og velsmagende.

Nytårsmenu ud af huset

Hvis du synes at Fransk spisehus julefrokost ud af huset var et hit så bør du også prøve deres nytårsmenu. I år er der nemlig strikket den ene lækre ret sammen efter den anden. Der er både en standard menu, men også en menu med et hav af lækre tilvalg. Retterne ser således ud:

Tilvalg = *

*Før forret
Husets Terrine de Foie Gras De Canard. Dette er en hjemmelavet foie gras serveret med abrikosmarmelade, krydderurtesalat, hindbærvinaigrette og ristet brioche.

Forret
En delikat torskesoufflé med spinat og krydderurter. Hertil er der anrettet en cremet jomfruhummerbisque, smørdampede rodfrugter, sprøde jordskokkechips med frisk karse. Der vil hertil blive serveret hjemmebagt brød med smør.

*Mellemret
½
kogt hummer med hjemmelavet krydderurtemayonnaise, lime, dild og grøn salat.

Hovedret
Til hovedret får I en lækker og mør kalvemørbrad med timian. Hertil vil der servers en kartoffel mille-feuille, citron-timanbagt pastinak, smørristede skovsvampe, langtidsbagte små tomater og en fyldig rødvinssauce tilsmagt trøffelolie.

*Mellemret
En lækker ostetallerken bestående af 3 franske oste med hjemmelavet knækbrød og kvædekompot.

Dessert
Desserten er en klassisk fransk chokoladekage kaldet Moelleux au Chocolat. Dette er en flydende chokoladekage serveret med kompot af skovens bær og en hjemmelavet vaniljeparfait rørt med hvid chokolade.

*Efter dessert
Traditionen tro, skal man heller ikke være foruden en lækker hjemmebagt kransekage til når klokken har slået 12 og champagnen poppes.

Denne menu giver en fantastisk smagsoplevelse og kan til hver en tid anbefales som nytårsmenuen ud af huset. Igen kan du blot læne dig tilbage og nyde aftenen uden at skulle bekymre dig om madlavningen.

Julefrokost ud af huset og nytårsmenu ud af huset

Det kan altså betale sig at lade kokkene tage over til når det kommer til større arrangementet. Hvis man har lyst når julefrokosten bestilles ud af huset, så kan man få en kok ud til at servere maden. Dette er ikke meget dyrere, og det gør aftenen endnu mere afstressende og afslappende. Hvis du vælger selv at servere maden skal du blot varme retterne i ovnen. Det er nemt, lækkert og hurtigt at bestille julefrokost ud af huset. Du kan læse mere her!