Gastriball: Tab de overflødelige kilo med en maveballon

Lider du af overvægt, og har du et BMI på over 27? Så er det nok ikke første gang, du hører om vægttab. Vægttab er en realitet for mange danskere, der lider af overvægt og ønsker at slippe af med de overskydende kilo.

Søger man på vægttab på nettet, er det ikke svært at finde slankekure, som lover guld og grønne skove eller nye træningsformer, som lover at piske dig i form på kun fire uger. Desværre oplever mange, at et vægttab ikke er så nemt at opnå, som det lyder. Konsekventligt vender mange blikket mod plastikkirurgi, når andre metoder fejler.

Syntes man ikke, at plastikkirurgi lyder som en mulighed, så er der heldigvis et andet alternativ, der ikke kræver et kirurgisk indgreb – en gastric balloon.

Gastric balloon – din smertefrie vej til vægttabet

Du er måske ikke bekendt med en gastric balloon, men derimod har du nok hørt om en maveballon. Med en maveballon kan du opnå samme vægttabsresultater uden kirurgisk indgreb.

Formålet med en maveballon er at minimere pladsen i mavesækken, således det generelle kalorieindtaget mindskes.

Hos Gastriball tilbyder de tre af de bedste vægttabssystemer på markedet: Orbera, Medsil og Spazt. De har alle samme funktion, men nogen passer bedre til visse situationer end andre. Derfor muliggør tre vægttabssystemer at finde den helt rette løsning til den specifikke person.

Processen

Da alle indgreb skal taget seriøst og kun udnyttes i tilfælde af sidste udvej, så kræver en maveballon, at patientens BMI måler 27 eller over. Ligger man under 27 frarådes man indgrebet.

Forud for indgrebet tilbydes en gratis forundersøgelse. Den inkluderer en session med en speciallæge, som vejleder i forbindelse med indgrebet. Forundersøgelsen er gratis, da Gastriball prioriterer patientens forståelse og bevidsthed omkring indgrebet, og hvad det indebærer.

Indgrebet tager ca. 15 minutter, hvorefter udskrivelsen foretages kort efter. I løbet af perioden, hvor ballonen er i maven, kontaktes patienten hver 14. dag af Gastriballs uddannede kostvejledere med henblik på at evaluere fremskridt og fremlægge principperne for sundhed, ernæring og træning. Det vil ligge fundamentet for langsigtet succes.