Hos Compass Group er kantinedrift i højsæde

kantinedriftenSom flere ved, har Compass Group eksisteret i flere år – ja op til 40 år og tilbyder mange forskellige services. Starten på Compass Group var kantinedrift og madordninger. De har altså siden virksomheden blev stiftet, arbejdet med kantinedrift og har derfor mange års unik erfaring indenfor kantinedrift og madordninger til en bred palette af forskellige aftagere.  Kantinedrift er ikke bare en af de services, som Compass Group har længst erfaring med. Derudover anses kantinedriften også som en af Compass Groups vigtigste services og af den grund bliver der lagt stor vægt på konstant at være den mest innovative, professionelle og førende udbyder af kantinedrift herhjemme. Det er også grunden til, at Compass Group har så mange glade og tilfredse kunder, når det kommer til deres service; kantinedrift.

Kantinedrift med masser af erfaring

Får i Compass Group til at stå for kantinedriften i jeres virksomhed, kan i være sikre på, at kantinedriften bliver tilpasset præcis jeres virksomheds behov og ønsker. Det vil sige, at maden, der bliver serveret i jeres kantine, er skræddersyet lige efter jeres ønsker og desuden er der altid et stort udvalg af retter at vælge imellem. Laver i en aftale med Compass Group om at tage ansvaret for jeres kantine og driften af den, får i altid friske råvarer fra mange forskellige interessante producenter. Blandt andet tilbyder Compass Group gourmet mad fra hele verden med de friskeste råvarer. Maden bliver lavet med særlige gourmet-krydderi, som giver den helt særlige smag i maden.

Uanset hvilke former for kantineordninger og retter, som i vælger, er alle råvarer altid friske og varierede. Det giver jeres medarbejdere energi og motivation til at yde mere i dagligdagen. Det der adskiller Compass Group fra andre leverandører af kantinedrift er passionen og kærligheden for maden og servicen, der altid er i top.

 

Hos Compass Group er bæredygtighed og kvalitet omdrejningspunktet i både madvarer og kantinedriften. Netop derfor får Compass Group også rigtig mange henvendelser om stor tilfredshed vedrørende maden og det dygtige, serviceorienterede kantinepersonale, der styrer driften af kantinerne.

Kantinedrift i hele landet

Compass Group har ansvaret for kantinedrift i flere forskellige afdelinger og virksomheder. De driver kantinedrift hos store og mellemstore virksomheder, uddannelsessteder, ældreplejen og hospitaler. Da Compass Group tilbyder kantinedrift til så bredt et spektre af forskellige virksomheder, hospitaler, ældrepleje og uddannelsessteder, har hver af dem deres egen skræddersyet kantineordning. Da der er stor forskel på kantiner på hospitaler sammenlignet med for eksempel kantiner i private virksomheder, er kantinedriften forskellig organiseret og styret og målrettet det specifikke segment af kantinebrugere. Kantinebrugerne er forskellige og kræver derfor målrettet organisering. Hertil har Compass Group stor erfaring med, hvilken form for kantinedrift og madordninger, der passer bedst på de forskellige aftagere. Compass Group kender til de mest effektive og kvalitetsbevidste løsninger, som fremmer den bedste kantinedrift og de mest tilfredse kantinebrugere.

Desuden tilbyder Compass Group kantinedrift i hele Danmark – så uanset om du er en større virksomhed i Nordjylland eller en offentlig institution midt i København, har Compass Group altid ressourcerne og mandskabet til at tage sig af kantinedriften på jeres arbejdsplads.