Laserbehandling af åreknuder som skånsomt indgreb

Behandling af åreknuder er et af specialeområderne på en specialklinik i København. Specialklinikken er beliggende i Valby, og der tages imod patienter fra gruppe 1 og 2 samt private patienter.Dan-kirurg

Den mest almindelige metode i dag til behandling af åreknuder er laserbehandling, der er specielt effektiv, da den bl.a. er mere skånsom for patienterne. Behandlingen foretages med et mindre snit, end ved et kirurgisk indgreb, og patienten kan ofte genoptage arbejdet allerede dagen efter.

Under en eventuel laserbehandling af åreknuder vil der først blive foretaget en ultralydsskanning, der har til formål at lokalisere defekte vener.

Få komplikationer med laserbehandling

Laserbehandling af åreknuder medfører meget sjældent komplikationer for patienten, men man skal normalt sætte ca. ½ time af til observation på klinikken. Hertil kan patienten i sjældne tilfælde oppave nedsat kraft i benet den samme dag.

Laserbehandling af åreknuder og andre former for behandling af åreknuder, kan man læse mere om inde på specialklinikkens hjemmeside, hvor man også finder kontaktoplysninger. Foruden behandling af åreknuder er klinikken også specialiseret indenfor kikkertundersøgelser, som man ligeledes finder information om på hjemmesiden.