Laserpatroner – Jeg køber altid mine laserpatroner online

Jeg sad og skulle til at printe en stribe madopskrifter ud, som jeg havde fundet på nettet, og jeg havde dårligt nok nået halvdelen, før jeg var løbet tør for laserpatroner.

Den eneste løsning var at købe nye laserpatroner, og heldigvis har jeg for et stykke tid siden fundet ud af, at det med fordel kan gøres online, da det både er billigere, og så tager det kun et par tryk med en mus samt lidt lettere indtastning.

Siden jeg faldt online shoppen med billige laserpatroner, har jeg virkelig fået øjnene op for at handle på nettet, og det har ikke taget mig mange måneder, før jeg begyndte at købe alt min elektronik online. Det er så bekvemt, og så er det tit ting man ikke selv gider slæbe hjem. Derudover er det sjældent akut med disse ting. Det kan nemt vente et par dage, og længere tager det jo ikke de gode online shops at sende varen til ens hjemmeadresse. Ventetiden når jeg køber laserpatroner er i hvert fald nede på et minimum og første gang tog det helt fusen på mig hvor hurtigt det gik. Jeg regnede med en uge, hvis jeg var heldig. Det har dog vist sig at være langt hurtigere, og selve bestillingen går efterhånden også rasende hurtigt.

En anden fordel ved at handle online er også, at man kan finde anmeldelser af ikke bare de ønskede produkter men også af de forskellige butikker, man påtænker at bruge sine hårdt tjente penge på. Så kan man langt hen af vejen sikre sig en god handel med en firma man har lyst til at handle hos. Hvis alle gjorde som mig ville alle de dårlige online shops lynhurtigt lukke.

Så jeg kan kun anbefale at gøre lidt research, før man eksempelvis køber laserpatroner. Der er mange penge at spare at det er dumt at lade være.

4 thoughts on “Laserpatroner – Jeg køber altid mine laserpatroner online

 1. Rasmus says:

  Ja, det er efterhånden en gammel hemmelighed, at ting på nettet næsten altid er markant billigere end i ens lokale butikker – og det er selvfølgelig på ingen måde anderledes med laserpatroner.

 2. Christoffer Hancock says:

  Et ekstra tip her fra sidelinjen er, at laserpatroner er en billigere løsning end eksempelvis blækpatroner – hvis man vel og mærke primært printer i sort og hvid.

  Men det er vel hvad de fleste privatpersoner gør?

 3. Sebastian Solis says:

  Hey Christoffer. Mener du ikke printe i sort? Der er vel ikke nogen printer der kan farve hvidt?

  o_O

 4. Christoffer Hancock says:

  Hmm… tjo… jeg mente nok printe i sort.

  Sjovt at jeg aldrig havde tænkt over, at en printer ikke kan farve hvidt – men det er jo lige meget. Papiret er jo allerede denne farve.

Comments are closed.