Hvilken farve maling skal jeg købe?

Nu er der kun lidt over en måned til juleferien, og da børnene ikke er hjemme i år, har jeg faktisk bare tænkt mig at bruge ferien på at male huset indvendigt, da det efterhånden trænger en del til at blive frisket op, og jeg har faktisk tænkt mig at bestille malingen allerede nu, så jeg er sikker på, at jeg har den til juleferien.

Jeg har fundet en hjemmeside, hvor man kan købe billig maling online, og den har jeg tænkt mig at prøve at købe maling fra denne gang. Normalt køber jeg min maling hos den nærmeste farvehandler, men da der skal en del bøtter maling til et helt hus, slæber jeg altid frem og tilbage, og så er det faktisk lidt nemmere at købe det på nettet og få det bragt ud i stedet for, så det skal jeg prøve.

Jeg kunne dog godt tænke mig at høre, om der er nogle af jer læsere, der har erfaringer med at købe den slags online? Jeg har aldrig selv prøvet det før, og jeg kunne godt tænke mig at vide, om der er noget, jeg skal være ekstra opmærksom på, eller om der er noget andet, jeg bør vide, ingen jeg bruger en mindre formue på maling til huset.

Jeg har også lige et andet spørgsmål til jer, nu hvor vi alligevel allerede er ved det: Hvilken farve maling foretrækker du i dit hjem? Langt de fleste af os danskere har nok hvide vægge, og det skal jeg være ærlig at indrømme, at jeg også har, men jeg overvejer faktisk lidt at købe en lidt mere utraditionel farve, men hvilken? Har du gode ideer, er du velkommen til at kontakte mig.