Min hektiske flytning fra Odense til København

I dag vil jeg fortælle om min hektiske flytning fra Odense til København, da jeg i sommers blev optaget på Københavns Universitet hvor jeg starter på geologi bachelor uddannelsen. Geologi uddannelsen er en uddannelse som ikke rigtigt er eftertragtet af de unge der søger ind på en videregående uddannelse, hvilket på sin vis kan være både godt og dårligt.

Fx er der ikke en overflod af ansøgninger til uddannelsen, og dermed skaber et kunstigt højt adgangskvotient og derfor er det også kun de folk som virkelig vil uddannelsen der søger ind, da folk ikke kun søger ind på grund af uddannelsens prestige som man ser det på Psykologi, Jura, og nogle af CBS forskellige linjer. Derimod kan man også risikere niveauet bliver lavt, da der ikke er et vis adgangskvotient så man derfor for folk som muligvis ikke er 100 % engagerede og fokuserede på uddannelsen, eller simpelthen ikke har det faglige niveau der kræves.

Både en praktisk og teoretisk uddannelse
Selve uddannelsen syntes jeg er rigtigt spændende især fordi man udover at sidde på skolebænken også kommer ud i ”marken” og for noget praktisk erfaring for at forstå og arbejde med relevante problemstillinger såsom jordforurening, grundvandsbeskyttelse, jordskælv, og vulkanaktivitet. Dette lød fantastisk da jeg selv er en person da godt kan gå død i at sidde at læse hele dagen, derfor var jeg glad for at vi også skulle lave noget feltarbejde som en del af uddannelsen.

Kompetent flyttefirma
Dog skulle jeg have flyttet alle mine ting fra min lejelighed i Odense til København, og da jeg havde så mange forskellige ting liggende i lejeligheden, kunne jeg ikke selv leje en flyttevogn hvor man kun skulle have kategori B kørekort, så derfor måtte jeg finde et flyttefirma til at tage sig af dette, som kunne klare flytningen af alle mine ting på en gang, da dette ville være billigst i forhold til at jeg selv kørte frem og tilbage to gang fra Odense til København med en mindre flyttevogn. Derfor fandt jeg meget hurtigt frem til et kompetent og billigt flyttefirma som kunne klare den opgave for mig.  Dette var jeg meget glad for jeg gjorde, da jeg selv også slap for at skulle give en hånd med, hvilket var ikke skyldtes dovenhed, men snare at det med min lille kvindekrop nok ville være begrænset hvor meget jeg kunne hjælpe med. i dag er jeg så inde flyttet ind på min nye adresse på Vesterbro, og venter spændt på at starte mit drømmestudie.

Flyttefirmaet Brdr. Jensen Møbeltransport står klar til at hjælpe dig med din flytning.

flyttefirma