Nye tænder og smertefri tandbehandling

Når man som jeger kommet lidt op i årende, så oplever man at ens tænder ikke er hvad har været, især hvis man som jeg, ikke har passet alt for godt på dem. Således har jeg også besluttet at det er tid til at få gjort noget ved det. Jeg vil imidlertid ikke gå på kompromis, hvilket også er grunden til at jeg har brugt udtrykket nye tænder. I den forbindelse tænker jeg at implantater nok er en udmærket løsning, men det vil jeg lade min tandlæge om a beslutte når den tid kommer. Nej det som virkelig går mig på det er ubehaget man som oftest oplever i forbindelse med tandbehandling. For min smert tærskel er meget lav, så smertefri tandbehandling er et absolut must.

Det er dog min erfaring at uanset hvor smertefri tandbehandling tandlægen lover, så er det aldrig tilfældet. Jeg har naturligvis prøvet det før, og derfor er det også det som bekymrer mig mest, da det er en længere proces jeg skal igennem. Der sker dog også nye opfindelser hver eneste dag, og det sidste nye som jeg har hørt om, handler om smertefri tandbehandling med laser. Ja det lyder meget futuristisk, men den skulle være god nok.

Jeg har prøvet at finde yderligere information om tandbehandling med laser på nettet, men jeg har ikke haft det store held med det. Jeg har fundet nogle enkelte kommentarer som beskriver at det holder hvad det lover, omend at behandlingen ikke bliver beskrevet i detaljer.

Men nye tænder skal jeg jo have, så alternativt kan jeg vel blive lagt i narkose, men jeg må erkende at den tanke heller ikke huer mig. Jeg husker tydeligt den sidste gang jeg vågnede af narkose efter en større operation, og det er ikke en oplevelse har jeg noget som helst ønske om at gentage.

Som man tydeligt kan læse af mit indlæg, så er jeg en meget forvirret gammel kone. Jeg forstår ikke hvorfor det skal være så svært, men sådan er livet vel. Jeg håber at det lykkedes mig at finde de informationer jeg har brug for i forbindelse med mine nye tænder og smertefri tandbehandling, men på nuværende tidspunkt ser det ud til at jeg må det sædvanlige ubehag. Men lad os se, for ingen ve som bekend hvad morgendagen bringer, og skulle du have informationer om disse emner, eller andre gode råd, så vil jeg naturligvis være meget taknemmelig, men indtil da, ønsk mig held og lykke.