Jeg har købt army solbriller og kan næsten ikke vente til sommer!

Jeg glæder mig som en lille tyk dreng i en slikbutik til at det bliver sommer. Jeg kan næsten ikke vente, for jeg har allerede været ude og shoppet til sommervejret, så det kan altså bare komme. Jeg er klar. Jeg har blandt andet købt nogle fede army solbriller. Sådan nogle, der vist også hedder pilot solbriller og jeg kan næsten ikke vente med at tage dem på.

Egentlig er det virkelig ærgerligt, at jeg ikke er en og anden vildt kendt person, så jeg kunne tage mine army solbriller på, selv om det er dårligt vejr, men jeg venter pænt til solen begynder at stå højt på himlen, og alle andre også tager deres solbriller på.

Måske skulle jeg overveje at købe et par mere i en anden farve. Denne form for solbrille passer nemlig rigtig godt til min ansigtsform og stil i det hele taget, så det gør nok ikke noget, jeg har et par stykker at vælge imellem.

Men som sagt, så må det altså meget gerne snart blive sommer og høj sol, så jeg kan komme ud og vise mine nye army solbriller frem til offentligheden.