Fordelene ved træpiller

Det er lige gået op for mig, hvor lang tid siden det er, siden jeg sidst bloggede. Det må I meget undskylde!! Jeg vil selvfølgelig love at være lidt mere aktiv her på bloggen fremover, så jeg håber virkelig, at I bærer over med mig. Jeg har haft gang i en masse ting i løbet af den sidste måneds tid, så jeg har en masse spændende indlæg klar – om ikke andet så i hvert fald mentalt. Dagens indlæg kommer til at handle om fordelene ved træpiller, da jeg for nogle måneder siden købte mig et pillefyr.

Træpiller – hvad er det

De fleste husejere har højst sandsynligt hørt om træpiller før, men hvad angår dem, der bor i lejlighed, er det nok en anden sag. Jeg har boet i lejlighed hele mit liv og er først nu flyttet i et hus, og jeg havde aldrig hørt om træpiller, før min kæreste bragte det op. Derfor besluttede jeg mig for at lave dette indlæg om fordelene ved træpiller.

Fordelene ved træpiller

Så kommer vi endelig til det! Jeg har listet det op i nogle punkter, så det bliver lidt mere overskueligt for jer.

  1. Træpiller er utrolig miljøvenlige! Der bliver snakket højt om energirigtighed og CO2-neutralitet osv., og derfor synes jeg, at det første punkt skal være dette. I og med træpiller er et bibrændsel, er det CO2-neutralt og dermed utroligt skånsomt for miljøet, så hvis du gerne vil have, at dine børn og børnebørn skal få samme glæde af vores natur, som du selv har fået, bør du overveje at købe dig et pillefyr og nogle dertilhørende træpiller.
  2. Træpiller er billige! De fleste af os har nok bemærket, at varmepriserne er steget voldsomt i løbet af de sidste par år, og man skal virkelig tænke sig om, når man tænder for radiatoren om vinteren, hvis man vil undgå at blive ruineret i vintermånederne. Et glimrende alternativ til elvarmen er træpiller, som er utrolig billige i drift.
  3. Det er nemt! Når der skal bestilles træpiller, plejer jeg bare at gå ind på denne side og bestille den størrelse, jeg skal bruge. Da jeg bor tæt ved grænsen, tager det ikke ret lang tid at køre til Tyskland og hente pillerne. Alternativt kan man bestille en fragtmand, som henter og bringer træpillerne, men det koster naturligvis en smule oveni, men så bliver det altså heller ikke nemmere!
  4. Det er super hyggeligt! Findes der noget mere hyggeligt, end at kigge på en brændeovn eller et pillefyr med levende ild og en varme, der går gennem marv og ben? Nej det tror jeg da vist ikke lige!

Det var kun nogle af de mange fordele, der er forbundet ved at købe træpiller. Spred endelig budskabet og kom så i gang med at få fyret op!

træpillerSådan her ser træpillerne ud