Videoovervågning til virksomheder – Få større sikkerhed på kontoret

På trods af at Danmark er et forholdsvist sikkert land, så sker der alligevel mange indbrud hvert år. Derfor er de fleste virksomheder interesseret i at sikre deres kontor bedst muligt, så de ikke bliver offer for indbrud. Et af de mest populære og velkendte metoder er ved brug af videoovervågning. Det er mange grunde til at få installeret videoovervågning, og det er brugbart i rigtig mange situationer.

 

Hvis man har videoovervågning, så har man altid mulighed for at se hvem der er på kontoret eller de steder man nu engang ønsker at have et kamera. Vælger man et system med skarpe billeder, så vil man kunne identificere en eventuel gerningsmand. På den måde kan man fange indbrudstyven og muligvis de stjålne ting tilbage.

 

Virker forbyggende

Hvis man besøger en butik, så vil man ofte se et klistermærke som siger at der er videoovervågning. Det er der naturligvis en grund til. For hvis en potentiel tyv ser dette klistermærke, så vil han eller hun formentlig overveje at droppe tyveriet. For med et kamera, så øger man chancen for at identificere tyven, og det vil personen naturligvis gerne undgå. Derfor kan videoovervågning virke forbyggende, og altså mindske chancen for at et indbrud eller tyveri sker.

 

Med videoovervågning, så kan de ansatte føle sig mere trygge, og virksomheden skal ikke bekymre sig om indbrud. Hvis det alligevel skulle ske, så vil man have bedre mulighed for at kunne dokumentere det og fange tyven.

 

Alarmsystem gør det endnu sværere for indbrudstyven

Videoovervågning er en god start, men hvis man vil gøre sit ypperste for at sikre sig mod indbrudstyve, så bør man ligeledes få installeret et alarmsystem. Med sådan en løsning, så vil man typisk få et betjeningspanel, sirener indenfor, sensor til bevægelser, magnetkontakt og kontakt til en alarmcentral. Der er mange funktioner som kan blive inkluderet og komponenter der kan tilføjes. Fx kan man få en røgdetektor, så man bliver gjort opmærksom på brand. Andre tilføjelser kan være en glasbrudsdetektor, temperaturføler og udendørs sirene.

 

Der er to muligheder når det kommer til ejerforholdet af et alarmsystem, eje eller leje. Med leje vil man betale en abonnementspris, men installering vil være billig. Med eje vil man skulle betale en højere installationspris, men slipper for de månedlige betalinger.

 

Med et alarmsystem, så vil man have en vagtcentral, som overvåger ens kontor eller hjem. Det betyder at hvis der sker noget, så vil de blive gjort opmærksom på det. På den måde vil de hurtigt kunne sende nogen ud, så de kan sikre sig, at alt er som det skal være eller få stoppet indbruddet.

Der er mange muligheder for sikring af kontoret

Det er ikke kun videoovervågning og et alarmsystem som gør et kontor sikkert. Det kræver selvfølelig også et ordenligt låsesystem. Det moderne valg er et elektronisk låsesystem, som giver meget større kontrol over hvem der har adgang. Man vil nemlig bruge et chipsystem i stedet for traditionelle nøgler. På den måde kan man tildele personer forskellige adgang. Det betyder selvfølelig også at man kan fjerne adgang for personer, hvilket eksempelvis er brugbart hvis en tidligere medarbejder glemmer at aflevere sin chip tilbage.

 

Få et sikkerhedstjek

Hvis man er tvivl om hvad man har brug for, så bør man kontakte en låsesmed. De kan nemlig undersøge de forskellige punkter og svagheder som en indbrudstyv normalt vil udnytte. Så vil man kunne blive rådgivet i det bedste valg til videoovervågning og blive sat ind i de forskellige muligheder for alarmsystemer. Det kan være en stor hjælp, da der er mange ting, som man ikke selv tænker over. Der er eksempelvis en stor del af alle indbrud i Danmark som sker ved at knuse et vindue. Derfor kan det være brugbart at få rådgivning til hvordan minimere denne fare. Det samme gælder opbrydning af et vindue, hvilket faktisk kan løses på en rimelig simpel måde.

Få videoovervågning installeret af KeyPartner

Hos KeyPartner tilbyder de at installere videoovervågning ti virksomheder. De har specialuddannede montører som laver en optimal installation, så du få den bedste løsning. Sammen med videoovervågning kan man få installeret et alarmsystem, så man får den mest sikrer løsning. Deres løsninger giver et skarpt billede, så en potentiel gerningsmand kan blive identificeret.