Acubiz er førende inden for expense management

Expense management er det system, som en virksomhed bruger til at håndtere og betale medarbejderudlæg. Det kan være i flere forskellige situationer, hvor virksomheden skal betale for en medarbejder. Eksempelvis er det i mange virksomheder nødvendigt at bruge expense management til kørselsregnskab og rejseafregning. Det er nemlig steder, hvor det er firmaet, der betaler, men medarbejderen, der lægger ud. Disse penge skal betales tilbage, og sommetider er der tale om en vis mængde beløb. Derfor er det for mange virksomheder en god idé at lede efter det smarteste og mest effektive system til expense management, så man kan spare både tid og penge. Med det rigtige system kan det samme stykke arbejde nemlig blive gjort bedre og på kortere tid. Ønsker man et smart system til expense management, er Acubiz et oplagt valg. De er nemlig førende i Danmark på området.

Livet bliver nemmere med apps

Vores verden er i konstant udvikling – ikke mindst på det teknologiske område. Der sker hele tiden nye fremskridt, og de kommer med utrolig hast. For blot få år siden var det umuligt at forestille sig alt det, man kan i dag. Med en smartphone og et væld af apps er der næsten ingen grænser for, hvad man kan. I dag findes der apps til næsten alt – lige fra scanning af stjernehimlen til betalingsapps. Det gør livet langt nemmere, da ens smartphone pludselig bliver et værktøj, der kan alt muligt – og det fylder ingenting. Faktisk kan man i dag også få en app, der gør expense management arbejdet langt nemmere og hurtigere, end det har været tidligere. Med Acubiz app bliver livet også nemmere, både for medarbejderen og regnskabsafdelingen.

Spar både tid og tankevirksomhed

Hvis man skal lave expense management på den gamle manér, er det et både uoverskueligt, tungt og tidskrævende projekt. Hvis der fx er tale om en rejseafregning, skal den enkelte medarbejder hele tiden holde øje med udgifter og samle kvitteringer. Derefter skal det hele afleveres videre til regnskabsmedarbejderen, som skal finde hoved og hale i bunken af udlæg. Det siger sig selv, at det kan komme til at tage rigtig meget tid. Det bliver også klart, at der meget nemt kan ske fejl. Når man sidder med så mange papirlapper og tal, kan der hurtigt blive skrevet eller tastet noget forkert ind. Og når der først er sket en fejl, kommer det til at tage endnu længere tid at finde den og rette den. Derfor siger det sig selv, at man kan komme til at bruge en masse tid på expense management, hvis man ikke har et smart system. Med en app som Acubiz i baghånden kan man spare både tid og tankevirksomhed hos mange medarbejdere.

I en virksomhed er tid penge

For både regnskabsmedarbejder og vedkommende, der er ude at køre eller rejse, er det utroligt rart med et smartere system. Når man er uafhængig af papirer, giver det en helt anden frihed. Dog kommer det også virksomheden som helhed til gode, hvis man investerer i et smartere expense management system. Når man sparer tid, sparer man nemlig også penge. Hvis man fx går ud fra, at man kan spare blot 50% af tiden ved at gå over til et bedre expense management system, så har man 50% mere tid pr. medarbejder, der kan bruges på andre ting. Derfor vil et bedre expense management system også være noget, der kan være med til at øge omsætningen og profitten i en virksomhed. Det at gå over til et smartere og bedre expense management system kan derfor siges at være en investering for virksomheder.

Et expense management system, der klarer det hele

Hele pointen ved et smartere expense management system er, at man kan spare tid. Derfor nytter det ikke noget, hvis man skal have mere end et system. I så fald vil man ofte komme til at bruge mere tid, så hele fidusen går af. Derfor skal man vælge et expense management system som Acubiz, hvor du får det hele i én pakke. Hele Acubiz’ software er udviklet med fokus på kunden, og derfor kan du være sikker på, at systemet møder dine individuelle behov. Med Acubiz som system til expense management kan du både klare momsrefusion, kørselsregnskab og rejseafregning. Det betyder, at du kun behøver investere i og lære ét nyt system at kende, før du kan spare tid på samtlige af processerne. Samtidig har du kun én leverandør, som du skal have kontakt til, og som du kan henvende dig til, hvis du ønsker en ændring af noget.

Hvorfor skal man vælge Acubiz?

Måske tænker du, at der er flere løsninger inden for expense management på markedet. Det er der også, men man kan roligt sige, at Acubiz er de førende. Ofte vælger man ud fra andres anbefalinger, og Acubiz har en lang række store og tilfredse kunder. Eksempelvis er der virksomheder som ISS, Saxo bank og Pandora, som alle gør brug af Acubiz’ expense management løsninger. Samlet set har Acubiz over 122.000 brugere fordelt i mere end 33 lande. Appen findes på 31 sprog, og hvert år bliver der udført mere end 25 mio. transaktioner. Samtidig er der både store og små kunder inden for stort set alle slags brancher. Derfor kan du være sikker på, at også din virksomheds behov bliver opfyldt med en Acubiz expense management løsning.

Et fleksibelt system i konstant udvikling

Når du laver en investering i en Acubiz expense management løsning, køber du ikke kun ét fast produkt. Softwaren bliver nemlig hele tiden opdateret og udviklet, så den møder kundernes behov på bedste vis. Derfor kan du være sikker på et fleksibelt system, der hele tiden bliver tilpasset, så det giver din virksomhed endnu flere fordele. Det er også muligt selv at tage kontakt til teamet bag Acubiz, hvis man har noget, som man er utilfreds med, eller som man kunne ønske sig. Med Acubiz er man derfor sikker på hele tiden at have en expense management løsning, der passer til ens behov og som giver virksomheden det maksimale udbytte af en optimal expense management løsning.