Har du brug for en psykolog til stress i København?

Flere og flere dansker, end nogensinde før, bukker under for stress på arbejdspladsen. Det sker oftere og oftere, fordi at der er en større ubalance mellem krav og ressourcer, end der før har været på arbejdspladsen. Derudover kan de mange gøremål og krav i hverdagen, der er flere for nogen end andre, virke overvældende ved siden af en hård arbejdsdag. Især kvinder tager stadigvæk størstedelen af slæbet derhjemme, samtidig med at de har lige så lang en arbejdsdag som mændene.

Derfor skal du gå i behandling

Oplever man selv stress, er det en god idé at få en psykolog til stress, der kan udarbejde en behandlingsplan. Kommer ma ikke hurtigt af med stressen, således at man er overbebyrdet i en længere periode, kan det have store konsekvenser på både krop og psyke.

Stress er ikke kun et resultat af det psykiske arbejdsmiljø og arbejdspres, men også et resultat af hvor god man er til at håndtere arbejdspresset. Det er meget forskelligt, hvor stort et arbejdspres, der skal til før en person føler sig overbelastet.  Når man til et punkt, hvor man ikke føler, at man kan nå det hele før deadline eller opfylde alle de stillede krav, opstår følelsen af stress.

Find din psykolog til stress i København

Er du nået der til, hvor du er blevet ramt, er det som nævnt vigtigt, at du finder en psykolog inden for stress, der kan hjælpe dig med en effektiv og grundig behandling. En behandling fra en psykolog inden for stress, giver dig ikke bare værktøjer til at komme af med stressen, men også til at undgå den i fremtiden, skulle du komme i en lignende situation igen.

Er du på udkig efter en psykolog til stress i København, kan GrowPeople anbefales. Du kan læse mere om dem på deres hjemmeside www.growpeople.dk.