Behandling af åreknuder – enkelt og smertefrit.

Enkel og smertefri behandling af åreknuder

Utroligt mange danskere døjer dagligt med åreknuder, hvilket kan være til stor gene og irritation – både kosmetisk såvel som fysisk. Der findes heldigvis gode muligheder for behandling af netop åreknuder. Er du interesseret i at finde en løsning på dit problem med åreknuder, så kan du benytte dig af behandlingsmetoder der er både enkle og smertefrie.

Hos Kirurgen.dk benytter de sig af termisk behandling af åreknuder, hvilket betyder laserbehandling. Ved at benytte sig af laser til behandling af åreknuder, opnår man en behandling der ikke påkræver operative indgreb – altså kirurgisk indgreb, der efterlader ar. Hos Kirurgen.dk sørger de altid for at holde sig opdateret i forhold til den seneste udvikling af laserkirurgi og behandling af åreknuder ved hjælp af radiofrekvens.

 

Hvad skal du vide om behandling af åreknuder?

Forud for en behandling af åreknuder, vil du blive forundersøgt. Dette skal være med til at give klinikken den fornødne indsigt i din situation og fastlægge, hvilken behandlingsmetode der vil give de bedste resultater. Her vil der blive foretaget en skanning af dine vener.

Som nævnt tidligere, så findes der en række forskellige behandlingsmetoder af åreknuder. Disse strækker sig fra traditionel kirurgi til den nyere behandling af åreknuder ved hjælp af laser. Den behandlingsmetode der er den rigtige for dig, vil blive vurdere på baggrund af forundersøgelsen, og afhænger af hvilken type åreknuder du plages af. Dog er det i størstedelen af tilfælde af åreknuder muligt at opnå rigtig flotte resultater med laser.

 

Vil du have foretaget behandling af åreknuder?

Ønsker du at få gjort noget ved dine åreknuder, så kan du læse om behandling af åreknuder her. På klinikkens hjemmeside kan du ligeledes finde mere information om proceduren, såvel som du kan få et indtryk af selve klinikken.