Behandling af stress i København

Har du brug for behandling af stress? Nu til dags er der langt større forventninger til, hvad vi skal kunne nå i løbet af en arbejdsdag, samt hvor mange forskellige områder, vi skal kunne jonglere på samme tid. Dette giver os en masse erfaring og indsigt i flere forskellige områder, end tidligere, hvor ens jobstilling var skarpere defineret. Men det gør desværre også, at flere og flere går ned med stress, fordi de forsøger at nå det hele. Man kan ligefrem sige, at stress er blevet en folkesygdom.

Bliv behandlet for stress af GrowPeople

Derfor er det også vigtig, at du kan få ordentlig behandling af stress. Det behov har flere og flere erhvervspsykologer bemærket. En af dem er Pernille Rasmussen fra GrowPeople, der på baggrund af flere års erfaring og evidensbaseret forskning, har udviklet en effektiv metode til behandling af stress.

Pernille Rasmussen, og hendes team af erhvervspsykologer hos GrowPeople er specialister i behandling af stress og i at skabe trivsel i hverdagen. De kan hjælpe dig med at komme tilbage til en almindelig hverdag, med værktøjer der gør, at du kan undgå og forebygge stress i fremtiden.

GrowPeople har ingen ventetid på behandling af stress. Du kan derfor ringe ind allerede i dag og få den hjælp, du har brug for.

Behandling af stress på hele arbejdspladsen

Arbejder du på en arbejdsplads, hvor der generelt er et problem med stress, tager GrowPeople med glæde ud og holder et kursus eller et foredrag, der klæder medarbejderne og ledelsen på til at forebygge stress og håndtere travle perioder. Er du HR-medarbejder har du mulighed for at tage et kursus, der gør dig i stand til at støtte ledelsen med stresshåndtering og –forebyggelse.

GrowPeople tilbyder deres hjælp til både privatpersoner og private- og offentlige virksomheder. Deres klinik ligger i hjertet af København, ikke mere end 2 minutters gang fra Nørreport station. Besøg dem på www.growpeople.dk eller kontakt dem på .