Jeg viste min veninde hvor man kan finde billige smykker

En af mine veninder spurgte mig hvor hun kunne finde billige smykker. Hun fortalte at hun for det meste købte disse ting omkring strøget i København og rundt omkring på Frederiksberg. Hun synes dog at priserne var en kende for høje, men hvor skulle hun ellers gå hen?

Jeg fortalte hende at hun burde handle på nettet i stedet, og fik ved den lejlighed vist hende et par at de allerbedste online smykkeshops, og man kunne nærmest høre hvordan hende tegnedreng svuppede op af lommen på hende, da hun så hvor lave priserne var på billige smykker i forhold til hvad hun var vant til. Jeg kunne lynhurtigt sige til mig selv at jeg havde gjort hende en tjeneste som hun ville blive rigtig glad for i det lange løb.

Og nu er det hverken gået værre eller bedre end, at hun et par gange om ugen sender mig en mail eller SMS med de allerbedste online tilbud hun finder på nettet. Det er helt perfekt, fordi vi har nemlig langt hen af vejen den samme smag når det kommer til billige smykker – Vi er nu også barndomsveninder, og så er det jo svært ikke at kopiere hinanden helt fra barnsben af.