Tænk hvor billigt internet er nu og hvor dyrt det var dengang i 1999

Det er helt vildt, så billigt internet er blevet. Jeg kan huske dengang, jeg gave 500 kr. om måneden, det var også mit allerførste internet abonnement tilbage i 1999.

I dag er der mange udbydere af billigt internet, jeg har skiftet et par gange, men jeg tror, det kan gøre endnu billigere, end det jeg har nu.

Det er allerede meget, meget billigere end det jeg havde i 1999, men man må jo følge med tiden og jagte de gode priser, selvom man egentlig synes, at man har ret billigt internet allerede, for der er hele tiden penge at spare.

Jeg følger med i priserne på nettet, hvor jeg får et godt overblik over hvem der har billigt internet og gode tilbud. Det er sådan jeg fandt det, jeg har nu, og det er sådan, jeg finder min næste internet udbyder, det er helt sikkert. Gud ved, hvor billigt, det egentlig kan gøres, tænk at jeg startede på 500 kr., det var jo også i de gamle internet dage… Dengang kostede det jo, hvad det kostede, og så betalte man bare det. Telefonerne og smserne var jo også dyrere dengang, gudskelov er priserne på internet gået i den rigtige retning, så alle kan være med nu.