Cargo bukser, hvorfor ikke?

Der findes mange forskellige slags bukser. Lange bukser, korte bukser, cowboy bukser osv.

Er man til bukser, som ikke skal sidde for stramt, er cargo bukser et godt bud. Cargo bukser er bukser, som ofte sidder lidt løst, har større sidelommer på lårene, og de findes ofte i militære farver.

Lidt om cargo bukser, og dens historie

Cargo busker kaldes ofte også for ”Combat Trousers” grundet deres originale militære formål. Cargo bukserne stammer oprindeligt fra militæret, og blev båret af soldater. Bukserne blev oprindeligt designet til hårde udendørs aktiviteter, og de er derfor også produceret af et materiale, der kunne holde til lidt af hvert. De ekstra siddelommer var til for, at man som soldat kunne have plads til flere nødvendige ting såsom feltrationer, medicinsk udstyr og ammunition.

Den militære kampuniform, der inkluderede cargo bukser, blev for første gang introduceret af den britiske hær i 1938 og senere hen i USA i midten af 1940’erne under den anden verdenskrig.

Cargo bukserne i dag

Cargo bukserne findes i dag i rigtigt mange variationer. Ydermere findes de også som shorts eller bukser, hvor man kan lyne den nederste del af, således at det bliver til shorts.

I nyere tid er de blevet moderne, og de ses i dag på rigtigt mange mænd og kvinder, som bruger dem som en del af det daglige outfit. Bukserne kan købes i rigtigt mange butikker – fysiske såvel som online.

Bukserne ses ofte også hos folk, der nyder udendørs aktiviteter, og ser man diverse adventure tv-programmer, er det tydeligt, at cargo bukserne er en del af outfittet. De modedesignede bukser kan være af en anden kvalitet end de oprindelige og anbefales derfor ikke at bruges til udendørsaktiviteter.

Bukserne kan købes hos Mckorman

Cargo bukserne kan købes rigtigt mange steder nu til dags. Søger man på ”Cargo bukser” på Google, kommer der rigtigt mange online tøjbutikker frem, som sælger denne type bukser.

Hvis man kan lide cargo bukser, kan disse bl.a. købes hos Mckorman.com, som er en online webshop, der sælger en masse forskelligt tøj til enhver smag. Webshoppen udbyder bl.a. et kæmpe udvalg af cargo bukser, i alverdens styles og farver.

Bukserne findes også med de oprindelige militære camouflage mønster på. Hjemmesiden tilbyder også Army bukser, hvilket er bukser, der minder utroligt meget om cargo bukser. Priserne på bukserne ligger mellem 399 kr. Til 799 kr. Ydermere sælger Mckorman også andre typer af bukser såsom jeans og slimfit bukser.

Det kan konkluderes, at cargo bukser kan købes til mange forskellige formål. Bukserne er i dag stadig en del af kampuniformen hos de fleste militære organisationer, men er også blevet en stor del af modeindustrien. Det lader derfor til, at cargo bukserne er kommet for at blive.