Reflekter over din internetsikkerhed med MySafety

mysafetyHvor sikker er du online? Er du klar over, hvordan du betaler, når du handler på internettet, og er du sikker på, at det er en sikret hjemmeside, som du handler på? MySafety er en virksomhed, der etablerer politikker til din digitale sikkerhed og er din sikkerhed mod identitetstyveri. MySafety hjælper til at beskytte dig selv mod potentielt bedrageri og identitetstyveri. Derudover kan mySafety også hjælpe dig, hvis du skulle lide fornærmelser eller trusler mod din “digital identitet”. Din digitale identitet i dag er lige så udsat for de forbrydelser, som du er i det virkelige liv. Dette ved mySafety, og de gør alt for at forebygge kriminalitet, og selvfølgelig hjælpe, når katastrofen rammer.

Du får hurtig hjælp af mySafety som vil besvare dit opkald og være til hjælp inden for 30 sekunder. De hjælper dig på ethvert tidspunkt af dagen, året rundt. De hjælper uanset om du er hjemme eller på rejse. Ja, med mySafety kan du også tegne en pas forsikring, der gør, at du ikke behøver bekymre dig, hvis du mister dit pas på rejse, eller hvis det bliver stjålet. MySafety er eksperter i at være opmærksomme på folk og deres kunder i deres mest risikofyldte adfærd. De har også råd og tips til, hvordan man kan forhindre id-tyveri og andre internet-forbundne tyverier nemt ved hjælp af nogle små tricks. MySafety anbefaler, at du aldrig sender koder eller andre personlige adgangskoder via e-mail, SMS eller sociale medier. Dette er de fleste mennesker dog heldigvis klar over. Ifølge en undersøgelse er ID tyverier for unge voksne steg med 40 procent sidste år, og det til trods for, at de også kender risikoen.

En god måde at beskytte sig selv på, er at købe en postkasse med en lås. Således kan man forhindre svindlere i at bestille ting, der sendes til dig og derefter stjæles, når det ankommer. For eksempel kan en svindler være så fræk, at han eller hun bestiller et kreditkort og derefter overvåger postkassen for at stjæle breve med kreditkort og pinkode, når de leveres. Dette kan sandsynligvis ikke ske, hvis man har lås på. Så er de nødsaget til at bryde postkassen op – noget som man næsten helt sikkert ville lægge mærke til. Således vil man være mere opmærksom, hvis nogen ville komme og bryde postkassen op igen for at få fat i PIN-koden. Dette simple trick vil helt sikkert kunne forhindre et ellers forholdsvis enkelt ID tyveri.