Døjer du med fugt i din kælder og opstigende grundfugt?

Mange danske boliger er i dag præget af fugt i kælderen og opstigende grundfugt. Det kan bl.a. skyldes, at klimaet er blevet mere fugtigt, men fugt rammer ofte huse med gamle fundamenter, og underetagen har også sjældent været benyttet som det er tilfældet i dag.

En løsning har normalt og er til stadighed et omkostningsfyldt omfangsdræn og ændring af det indre fundament.

Denne løsning på opstigende grundfugt og generel fugt i ens kælder er dog en dyr affære og kræver for mange mennesker en stor opsparing.

Hos en dansk virksomhed er man begyndt at sælge et system, der effektivt og billigt leder den opstigende grundfugt og ens fugt i kælderen væk fra huset. Systemet der bygger på såkaldt elektro osmose er smart idet, det fjerner den sundhedsskadelige fugt fra huset og leder det udenfor.

Et billigt og effektivt alternativ til omfangsdrænet

Det såkaldte Drymat system kan ikke fjerne risikoen for oversvømmelser i kælderen, men vil meget hurtigt vise sin effekt, og skabe et tørt og sundere kælder miljø.

Har du problemer med fugt i din kælder og opstigende grundfugt kan man læse mere om elektro osmose systemet på virksomhedens hjemmeside. Systemet er et effektivt og billigt alternativt til det omkostningstunge omfangsdræn.