Gode råd om mobilt bredbånd vs almindeligt internet??

Jeg søger gode råd omkring hvilken slags internetforbindelse, jeg skal vælge. Jeg overvejer nemlig at investere i mobilt bredbånd, da jeg synes, det er smart, at man kan komme på overalt, men jeg ved dog ikke, om det kan betale sig.

Jeg rejser med tog ca. to gange om måneden, frem og tilbage, og ca. to timer hver vej. Dér har jeg i mange tilfælde drømt om at kunne gå på internettet, for jeg synes altså at det, man kan købe er lidt for dyrt.

Men jeg synes efterhånden, der er trådløst internet alle vegne. I det næste lange stykke tid skal jeg nok bruge det meste af min tid på skolen, som selvfølgelig også har trådløst… på den anden side er nettet ikke altid så stabilt, så nogle gange ville det faktisk være en god idé at have mobilt bredbånd.

Mobilt bredbånd er vist generelt en lille smule dyrere end andet internet, men mine forældre har tilbudt mig at de ville betale de første par måneder af det internet, jeg vælger, så måske skulle jeg tage det mobile, som jeg faktisk tror, jeg ville blive glad for.