Låsesmed med døgnvagt i hele København

I hovedstaden tilbyder Københavns Låsesmed hjælp hele året med døgnvagt. Hjælpen dækker hele Storkøbenhavn, og der ydes hjælp til både erhverv og private.

Når man kontakter døgnvagten, kan man oplyse om opgavens omfang, så man kan få den hurtigste hjælp. Det kan være oplysninger om antallet af låse eller nøgler, man ønsker hjælp til.

Hjælp til private i København henvender sig til alt fra små låseopgaver til komplette sikkerhedsløsninger i boligen. Små låseopgaver kan være knækkede nøgler eller problemer med at komme ind i boligen. Ved større sikkerhedsløsninger anbefales det, at man kontakter låsesmeden i god tid, så der kan aftales nærmere.

Totalløsninger tilbydes også til erhvervskunder

Mange af de samme opgavetyper går igen til private, hvor Københavns Låsesmed også tilbyder totalløsninger. Skal det overordnede sikkerhedsniveau hæves, har låsesmeden et tæt samarbejde med leverandører og producenter af det nyeste og bedste sikkerhedsudstyr på markedet.

Har man låst sig ude om natten – eller på anden vis har brug for en låsesmed på skæve tidspunkter, så kan man kontakte Københavns Låsesmeds døgnvagt, der har åbent året rundt. Alle de forskellige opgaver, der tilbydes hjælp til – heriblandt døgnvagt, kan man læse på hjemmesiden.

Gem