Lidt om koncentration og forandringsprocesser

I dag skal det handle om noget, som langt de fleste af os ikke er ret glade for at komme i nærheden af, nemlig forandringsprocesser. De fleste danskere er ikke specielt glade eller imødekommende over for forandringer, og derfor kræver forandringsprocesser blandt andet fuld koncentration.

Måske skal vi lige starte med at se på, hvad forandringsprocesser egentlig er for noget. En forandringsproces er den proces, der foregår, når vi skal igennem forandringer. En forandring er ikke bare en forandring, men en forandringsproces, der tager tid at bearbejde og vænne sig til.

Da det for mange er svært at vænne sig til forandringsprocesser, er det som sagt en rigtig god ide at have fuld koncentration på forandringsprocesserne, da det uden koncentration kan være svært at bearbejde de nye tiltag.

Hvad gør man så, hvis man ikke kan fremtvinge sin koncentration? Det man gør er, at man melder sig til et kursus i koncentration, hvis man har meget svært ved at koncentrere sig om de nye forandringsprocesser. Et sådan kursus udbydes eksempelvis hos kursusudbyderen Supplement A/S, som blandt andet også afholder kurser i forandring og forandringsprocesser. Uanset om det gælder erhvervslivet eller personlig udvikling, så er der helt sikkert et kursus, du kan drage nytte af.

Til kurset i koncentration lærer du blandt andet om, hvordan du holder koncentrationen under pres og stress, hvad der driver dig, og om multitasking og personlig effektivitet. Det er alt sammen noget, der er værd at vide i forhold til håndteringen af forandringsprocesser, og desuden kan koncentration bruges i rigtig mange forskellige situationer, i det faglige liv såvel som i det private.

koncentration