Mad ud af huset – direkte fra det franske køkken

 

Ualmindeligt glad for mad, men mangler du tiden til at kræse om dig selv og dine nærmeste i køkkenet? Få mad ud af huset fra det franske køkken og gå på opdagelse i udsøgte retter, der er baseret på gode råvarer, friske ingredienser og kærlighed til mad.

Fransk Spisehus tilbyder mad ud af huset

Hos Fransk Spisehus tilbyder de smagfulde retter fra det franske køkken, hvor du kan få deres mad ud af huset og direkte ind i din stue. Det er ikke altid, at tiden er der til at stå hele dagen i køkkenet og lave indviklede retter – for ikke at nævne, at du skal på indkøb og finde ingredienser, som du måske kun bruger 1-2 gange om året. Dette kan du blive fri for med mad ud af huset fra Fransk Spisehus.

Mad ud af huset, der passer til årstiderne

Hos Fransk Spisehus er det en del af konceptet, at der tages udgangspunkt i den pågældende årstid, og derfor er alle de retter, der tilbydes i den pågældende periode altid baseret på de råvarer, som der er allerbedst i netop den sæson, hvor du skal bruge maden. Derfor har de skiftende menuer i deres mad ud af huset koncept. Dette betyder også, at du altid vil få tilbuddet om at prøve nye retter løbende, så du ikke går død i de samme specialiteter fra det franske køkken.

På Fransk Spisehus kan du læse mere om cateringvirksomheden, deres retter, koncept og se billeder, af de retter du kan bestille. Mad laves af et professionelt og veluddannet personale, hvis primære mission er at fortrylle dig med knivskarpe retter, der ikke kun smager godt men også tager sig godt ud på tallerkenen. Derfor tør de også kalde deres mad ud af huset koncept for gourmet catering, da det er lige præcis dét det er – fantastisk mad til små priser.