Jeg har købt en masse microfiber produkter til rengøringen

Jeg har endelig fundet husmoderens bedste ven! Hele den regelmæssige rengøring i huset er blevet meget lettere, nu hvor jeg har fået købt mig en masse rengøringsartikler i materialet microfiber.

De små fibre i kludene gør, at det er meget nemmere at få al støv og snavs med op, når man tørrer af, fordi de samler bedre op, når fibrene er helt tætte. Ligeledes har jeg købt microfiber mopper, som virker mindst lige så godt, som kludene, synes jeg, og som selvfølgelig virker på samme måde som kludene.

Jeg er meget begejstret for, hvor godt disse klude egentlig virker, da jeg i første omgang var af den overbevisning, at en almindelig klud var mindst lige så god som en af disse specielle nogle. Men så fik jeg lov til at få en klud af en veninde, som var lige så begejstret for disse klude, som jeg er i dag.

Det kunne jeg faktisk godt have ret i, men når man taler om microfiber, skal man tørre af langt færre gange, og det gør altså ens regelmæssige rengøring meget lettere.