Vores IT har aldrig kørt bedre efter en performance optimization

Den IT virksomhed som jeg er ansat i, har igennem snart en længere årrække haft et forældet IT system, der skreg på en komplet opdatering, noget performance optimization og en generel bedre performance management over hele linjen.

Her i sidste år skete det så, vi fik et helt nyt IT system og gud ske tak og lov for det, det gamle system var ekstremt langsomt og meget ustabil t til tider. Vores nye system var ikke bare en installering og en kort test af trafikbelastninger, nej der var blevet bestilt noget eksternt performance optimization.

Det kostede vist lidt ekstra med denne service, men hold da op hvor har det haft en stor betydning for omsætningshastigheden på data internt i virksomheden. Det eksterne performance management agenzy gennemførte en række seriøse test af spidsbelastningsområderne i systemet og det har betydet en markant forskel for stabiliteten og den daglige datakommunikation, medarbejderne imellem.

Performance optimization er en process hvor at udbyderen af servicen, stress tester alle mulige tænkelige situationer og laver en komplet oversigt over de steder der måtte halte bagefter. Performance management har samtidig forstærket vores spejl ud af til, i kraft af et tilhørende website, der enkelt og hurtigt, er forberedt på flaskehalse i bestemte sektorer af systemet. Det har kostet lidt, men det har været alle pengene værd, hvis du spørger mig.