Silver hårkur – en god tilføjelse til shampooen

De fleste bruger nok shampoo og balsam, men det er faktisk en ligeså god ide at anvende en silver hårkur. Frisører vil ofte anbefale det, da det uden tvivl har en positiv indflydelse på hårets helbred. Grunden til det er, at man med en silver hårkur giver håret en dyb behandling – helt ind til kernen. En simpel forklaring er nemlig, at shampooen åbner håret op og balsam lukker for behandling igen. Det derfor man skal bruge en silver hårkur imellem de to andre produkter, da der så er blevet skabt de rette forhold til at gå dybt ind i håret.

En silver hårkur der virker

En populær silver hårkur, der ofte bliver anbefalet af frisører, kommer fra det anerkendte mærke Echosline. Formålet med at bruge dette produkt er at undgå gullige toner i håret – og så giver den håret noget fugtighed. Den kan bruges alene eller i samarbejde med shampoo og balsam (som beskrevet ovenfor). Produktet passer bedst til folk med hårtypen blondt, gråt, hvidt eller lysnet hår. Det er til dem som ønsker at reducere de gyldne toner der forekommer.

 

 

Officel forhandler

Silver hårkur fra Echosline forhandles blandt andre hos Shop Rosted, som er officiel for handler af alle deres produkter. Her kan man blandt andet få deres S6 Silver Shampoo, som er det perfekte produkt at bruge sammen med deres silver hårkur.

 

De har noget til alle hårtyper, hvilket ikke er ubetydeligt. For hvis man fx bruger en shampoo der passer bedst til mørkt hår, men man selv har blondt hår, så vil man ikke opnå de samme resultater. Det er ærgerligt, hvis man har investeret en masse penge i luksusprodukter.

 

Spørg frisøren

Er man i tvivl om hvilke hårprodukter der passer bedste til ens hårtype, så er det en god ide at spørge sin frisør. Med deres uddannelse, så burde de kunne give et godt svar, så man kan opnå det ønskede resultat – og ikke smider en masse penge efter produkter der ikke virker.

 

Håres sundhed og udseende er vigtigt, og hvis man ønsker synlige resultater, så nytter det ikke noget at købe det første og billigste produkt man finder. Hvis man ønsker en silver hårkur, så er den fra Echosline helt sikkert et godt valg, hvis altså man ønsker synlige resultater.