En sund frokost holder medarbejderne godt kørende!

Det bliver ofte sagt, at morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen. Det er der dog ingen beviser for og udsagnet kan derfor smides over i kategorien af myter som alle, af en eller anden grund, kender (de fleste i hvert fald). At få en sund frokost på arbejdet kan altså være ligeså vigtigt, hvis man skal kunne komme igennem en arbejdsdag på 7-8 timer hver dag.  For hvad der nemlig ikke er en myte, det er at man skal spise varieret – det inkludere også en sund frokost.

Mætte og sunde ansatte, er gode ansatte

Desværre så er der mange arbejdspladser som ikke faciliteter dette. Derfor kommer medarbejderne enten til at bringe den samme kedelige madpakke med hver dag – eller endnu værre, så går de ned på den nærmeste tankstation eller 7-eleven og spiser en masse tomme kalorier. Det hjælper hverken på energien eller arbejdsglæden, hvilket i sidste ende kan koste på virksomhedens bundlinje. For jo mere energifyldte og glade ens medarbejder er, desto bedre præstere de. Med en sund frokost vil de kunne klare den samme opgave hurtigere og produktiviteten vil altså stige. Det kan sammenlignes med når man løber en tur, for hvis ikke man har spist nok inden, så vil begynde at blive sulten – og derfor vil man også begynde at løbe langsommere.

Få en sund frokost hos Frokost.dk

Der er mange virksomheder i Danmark som kan levere en sund frokost. En af dem som tilbyder muligheden for ikke bare at variere menuen, men også køkkenet, er frokost.dk. De har samlet over 40 køkkener rundt omkring Danmark, som kan lave en sund frokost til arbejdspladsen. Deres app og kundeunivers gør det muligt at anmelde de forskellige køkkeners mad samt se menuen for den kommende uge. Derudover kan de ansatte nemt gå ind og til-/framelde sig dagens menu, så der ikke bliver leveret mere end der er behov for.

Det smarte ved at have mulighed for at bestille hos mere end et køkken, er at man får valgmuligheder. Det kan ske at et køkken ikke passer ind i de ansattes smag, men så kan man skifte til et andet sted. Det giver også god mulighed for at give de ansatte en varieret og sund frokost. De fleste vil sætte pris på at få leveret frokost, da det spare alle for en masse tid og ikke mindst penge.