Web TV vil i fremtiden erstatte fjernsynet

Jeg tror aldrig, at jeg har været så glad for, at der findes Web TV som jeg gjorde under Tour de France.  Ellers ville jeg være chanceløs, hvis jeg skulle følge med i dagens etape, og måtte tage til takke med diverse skriftlige opdateringer på sms eller lignede. Så er det næsten bedre at være foruden.

Web TV er også ved at blive mere og mere udbredt. Selv i Danmark er der ved at komme flere og flere at de tunge spillere ind. I fremtiden vil fjernsynet som vi kender det nok dø ud og 100 % blive erstattet af web TV.

Det skal nok blive dejligt at slippe for at spilde ca. 30 % af sin TV kigning på ligegyldige reklamer. Det er vitterligt ved at kamme over til det åndsvage, og det må alt andet lige få flere og flere mennesker til at fravælge denne medieform. Jeg kan næsten ikke vente på, at det sker, for traditionelt TV har godt nok udspillet sin rolle som danskernes fortrukne medieform.

I disse dage er ting som Facebook og det nye Google+, og så selvfølgelig Web TV langt mere attraktivt, og de nye generation vokser i langt mindre grad op foran fjernsynet men i stedet for computeren eller konsollerne – og det er er nok alt for sent at stoppe den udvikling.