Få din helt egen sælger af accessories og halskæder til mænd, hjem til din addresse.

Du kender godt de hersens plastikbeholdere som der kommer en til din adresse og forsøger at sælge, ikke? Jeg blev den anden dag ringet op af Jakob Christiansen som solgte accessories til mænd. Han solgte alle former for smykker, inklusiv halskæder til mænd. Jakob var sælger helt ud til fingerspidserne. Han kunne garanteret sælge sand i Sahara, hvis det skulle være.

Jakob fik mig overtalt til en såkaldt salgspræsentation, hvor jeg skulle invitere 5 af mine venner eller bekendte, som måske også kunne have interesse for accessories til mænd. Han sagde at hvis de havde den mindste interesse i eksempelvis halskæder til mænd, så ville det være det absolut bedste mulighed for at få en god service og uden at have en masse ukendte øjne hvilene på dig i butikken.

En af mine venner går med halskæder til mænd hver dag, ikke at andre går med halskæder til kvinder, men disse er af en anden type, der er specifikt til mænd. De er lidt tykkere, men kan godt se ud som om en kvinde kunne gå med dem. Accessories til mænd er normalt lidt af et tabu, men jeg håber på at Jakob kan hjælpe mine andre venner med at blive interesseret.