Et billig trykkeri kan lave reklametryk til vores virksomhed

Jeg er ejer og direktør i et mindre firma, som jeg startede op for et lille halvt års tid siden. På trods af den økonomiske krise, er det lykkedes mig at få stablet en virksomhed på benene relativt smertefrit. Jeg kunne godt tænke mig at få lavet noget reklametryk til mine medarbejdere, og jeg har faktisk næsten allerede fundet et billig trykkeri, som jeg tror, ville være perfekte at bruge til denne opgave.

Jeg har altid interesseret mig meget for markedsføring, og troede egentlig, jeg skulle være noget inden for det. Det er dog ikke helt tilfældigt, at jeg har valgt at starte op for mig selv. Jeg kan rigtig godt lide ideen med at få lavet reklametryk, da det lynhurtigt gør mine medarbejdere til reklamesøjler for firmaet, og det tror jeg kan gøre en væsentlig forskel for os som virksomhed.

Hvis jeg kontakter det billig trykkeri og får lavet reklametryk, er jeg sikker på, at vi får meget mere opmærksomhed fra potentielle kunder. Det er nemlig set masser af gange før, ved jeg, at virksomheder har fået større kundeandel ved at få deres medarbejdere til at reklamere for deres firma.

Og selv om det går rigtig godt for os, så vil vi selvfølgelig altid gerne have nye kunder, og hvis det billig trykkeri, jeg har fundet, kan hjælpe os, så er det bare perfekt, synes jeg.

One thought on “Et billig trykkeri kan lave reklametryk til vores virksomhed

  1. Niels says:

    Reklametryk er virkelig også en god måde at reklamere for sig selv og sit firma på, så det synes jeg helt klart, at du skal investere i.

Comments are closed.