Vi havde en rigtig god ferie med vores billeje i Usak

Her i sommer var vi, lige som mange andre danskere, en tur i Tyrkiet. Jeg læste et sted, at Tyrkiet var danskernes foretrukne feriemål i år. Vi valgte ikke at tage til en af de populære byer som Ankara eller Istanbul, men bestilte vores feriebolig og billeje i Usak, som ligger i den centrale del af Tyrkiet.

Så vidt jeg ved, er Usak ikke en typisk turistby, hvilket faktisk også var en af grundene til at vi havde booket billeje i Usak, og ville holde ferien der. Vi mødte da umiddelbart heller ingen danskere mens vi var dernede, så vi fik en god følelse af, at vi oplevede det virkelig lokale Tyrkiet.

Byen er mest kendt for sin produktion af tæpper, så det var bestemt fedt,  at vi kunne benytte vores billeje i Usak til at komme ud og besøge nogle af de lokale tæppeproducenter, og de var faktisk alle meget flinke til at vise os, hvad de lavede. Jeg ærgrer mig dog en lille smule over, at vi ikke fik købt nogle af de fine tæpper, men det må så blive en anden gang.

Vi havde en rigtig god ferie i Tyrkiet, og med billeje fra Usak kom vi nemt rundt i byen og resten af området i løbet af vores ferie. Jeg tror, Usak er en by, vi godt kunne finde på at besøge igen. Det er i hvert fald et sted, jeg ville anbefale andre at tage hen, hvis turen går til Tyrkiet.