Jeg køber Canon blækpatroner online, når jeg mangler blæk til min printer

Det er aldrig sjovt at løbe tør for blæk til sin printer. Desværre synes jeg, det sker lidt for ofte for mig. Jeg har eget firma, og derfor printer jeg ret meget, og især sort/hvid printerpatroner er jeg nærmest storforbruger af. Jeg har faktisk overvejet, om jeg skulle investere i en til printer, for den gamle, kan jeg mærke, kører efterhånden på sidste vers. Heldigvis har jeg fundet en hjemmeside på nettet, hvor man kan købe Canon blækpatroner og selvfølgelig også blæk til andre typer printere. Det er jeg i høj grad begyndt at benytte mig af, da man også kan spare en masse penge ved at handle online.

Jeg ved, at det ikke er de originale HP og Canon blækpatroner, der bliver solgt online, hvilket selvfølgelig også er grunden til, at de er så billige. Faktisk kan man spare næsten 75 procent på at købe kopier af blæk til sin printer i stedet for det originale blækpatroner, og jeg ved, fra erfaring, at kvaliteten af det, man printer, er præcis den samme, så jeg kan ikke rigtig se, hvorfor man ikke skulle købe sit blæk online.

Det er jeg i hvert fald begyndt på, og det fungerer rigtig godt. Jeg har i alt bestilt blæk til min printer tre gange, og jeg har alle tre gange modtaget min ordre på Canon blækpatroner allerede dagen efter, så det er dejligt, at det fungerer så godt. Der er jo rigtig mange fordele ved at handle online efterhånden, og det er lige før, der slet ingen grænser er for, hvad man kan købe online den dag i dag. Jeg har ellers i mange år været modstander af at handle på nettet, da jeg mente, man ikke kunne være sikker på, hvad det var, man købte.

Den fordom har jeg dog for længst lagt på hylden, da mange af de butikker, der findes på nettet, faktisk tilbyder fuld fortrydelsesret, og i dag har jeg da også købt næsten alt lige fra møbler til Canon blækpatroner online. Faktisk næsten alt, på nær mad, har jeg købt online, og jeg har været tilfreds alle gangene, på nær en gang, hvor jeg blot sendte varen retur, og fik et nyt eksemplar, så faktisk er jeg alt i alt tilfreds med online handel, som jo også bliver kvalitetskontrolleret en gang i mellem, så man ikke bør være nervøs for at handle i online butikker længere.

Det første, jeg købte online, var sjovt nok blæk til min printer. Jeg fik det anbefalet af en af mine venner, der selv havde haft bestilt nogle printerpatroner derfra, og naturligvis havde været meget tilfreds med ikke bare kvaliteten og prisen, men også den hurtige leveringstid, og så tænkte jeg, at jeg da også måtte prøve at bestille mine Canon blækpatroner online fra denne online shop, hvis det nu var så godt, som han påstod. Heldigvis viste det sig jo, at han havde fuldstændig ret i sin anbefaling, så nu køber jeg, som jeg har sagt så mange gange før, altså også mit blæk online.

Så nu, hvor jeg selv fik anbefalet at købe blæk til min printer online, vil jeg da også anbefale jer, der læser denne blog, at købe jeres blæk online; hvad enten I skal bruge Canon blækpatroner eller blæk til Brother printere, så er jeg faktisk sikker på, at du kan finde det online, og så er det i øvrigt også langt nemmere at finde de rigtige printerpatroner online, end det er at finde dem i de fysiske butikker, i hvert fald i følge min mening. Når man sidder ved sin computer skærm, så har man jo oftest sin printer lige ved siden af, så man kan indtaste navn og nummer på sin printer, da man har det lige ved hånden.

Derudover, så synes jeg også, man får et rigtig godt overblik, når man sidder og skal bestille blæk til sin printer online. Jeg fandt for eksempel mine Canon blækpatroner ganske nemt, da jeg første gang bestilte online. Jeg forstod systemet rigtig nemt, og jeg foretrækker da også i dag at handle online, især når det gælder blækpatroner, fordi det er billigere og nemmere at finde ud af.

2 thoughts on “Jeg køber Canon blækpatroner online, når jeg mangler blæk til min printer

  1. Emilie Rasmussen says:

    Tak for tippet, det skal jeg huske næste gang, jeg skal købe mine canon blækpatroner. Jeg køber dem ellers altid i butikken, men jeg synes efterhånden, at det er utroligt tidskrævende, når man sådan skal rende frem og tilbage for at købe blækpatroner.

  2. Nadia Andersen says:

    Jeg synes også, at det er meget nemmere at købe canon blækpatroner på nettet, og jeg har også erfaret, at det er langt billigere. Men tak for et godt indlæg.

Comments are closed.