Billig telefoni og fibernet – Livet er for kort til sløvt internet

Jeg elsker at spare penge – især på de ting som jeg bruger mest. Sidst har jeg opgraderet mit internet og fået fibernet, og så har jeg kigget lidt nærmere på noget billig telefoni. Det gælder jo om at spare hvor man kan i disse krisetider – eller i det mindste få det mest optimale for sine penge.

Klatter man sine penge væk til højre og venstre, så har man aldrig nogen når man mest mangler. Derfor skal min økonomi optimeres, og det er på det nærmeste blevet mit nytårsforsæt. Jeg tror snildt, at jeg kan opnå en samlet besparelse på 20 %, og det er da på ingen måde småpenge.

Det sjove ved fibernet er, i hvert fald det jeg endte med at købe, at det rent faktisk er billigere end det jeg havde før – og det endda kostede mere. Jeg forudser, at jeg bliver en rigtig glad fibernet bruger. Det er især upload hastighed hvor jeg rigtig kan mærke en forskel med fibernet. Nu kan jeg lynhurtigt sender billeder, små videoklip og hvad end jeg lyster til venner og familie.

Det skal nok også blive dejligt at få billig telefoni, for efter at have taget en snak med et par af mine venner kunne jeg se, at jeg var den der betalte mest – men helt sikkert ikke den der snakkede i telefon mest. De to ting skal jo helst hænge sammen, og før jeg betaler mindre end mine venner, så har jeg ikke fundet det sted med billig telefoni som bedst passer til mig.

Det er meget rart med en rettesnor at holde sig til. Det kan jo være svært at finde rundt i junglen af mobiltelefonselskaber – forhåbentlig vil jeg kunne finde et sted der for mig vil betyde billig telefoni.