Hvad er en brobehandling og er tandimplantatbehandling bedre?

Jeg skal have lavet mine tænder så jeg forhåbentlig kan komme til at tygge min kones seje bøffer igen. Det er jo alt sammen meget godt, men der altså opstået noget forvirring i forhold til hvordan behandlingen skal gribes an. Tandlægen siger at en brobehandling vil være ideel, men nu er jeg jo ikke typen der stoler blind på folk, hvad den slags angår. Så jeg gik naturligvis straks i gang med at søge alternativer, da jeg kom hjem.

Noget af det første jeg fandt var tandimplantatbehandling, som handler om at sætte implantater in for de enkelte tænder, og de bliver også sat godt fast. De bliver skyet ned i kæben med titaniums skruer, hvorimod man, i forhold til en brobehandling, vist nok limer det hele fast.

Så hvad er det bedste alternativ så? sådan en gammel håndværker som mig, ved jo godt at lim, uanset hvor god det er, ikke holder evigt, men på den anden side, det gør jeg jo heller ikke. Det skal jo nævnes at der er betragtelig forskel i prisen på tandimplantatbehandling og brobehandling, så det skal naturligvis også tages i betragtning, men generelt må jeg sige, at så godt har jeg det altså heller ikke med at gå til tandlægen. Så hvis jeg kan få lavet noget der holder resten at livet, for en smule ekstra, så vil jeg gerne det.