Militær T-shirts og feltjakker til kvinder

Kender i det når tøj er designet til mænd, men bliver solgt til kvinder? Det gør jeg i hvert fald. For nogen tid siden købte jeg for eksempel nogle militær T-shirt. Jeg sørgede for at størrelsen var rigtig, vel og mærket uden at prøve dem først, og troede at jeg havde gjort et godt køb, men da jeg kom hjem og fik prøvet dem, strammede de så meget over barmen at jeg dårligt kunne trække vejret.

Det er jo godt nok noget skidt, men fortvivl ej, for der er et sted hvor det ikke sker. Jeg fandt denne online butik for en uges tid siden og blev straks forelsket i en af disse feltjakker til kvinder, og købte naturligvis en masse militær T-shirts ved samme lejlighed. Og da jeg fik det med posten et par dage senere, og fik prøvet varende, så passede de perfekt.

For mig var det militær T-shirts og feltjakker til kvinder, men de har jo også mange andre dejlige ting, så det er bare med at komme op af stolen… Nej, egentlig skal du jo blive siddende, og klikke ind på shoppen og se dig omkring. Hvis du ikke finder hvad du søger, så æder jeg gerne min gamle hat. Jeg er naturligvis nød til at anskaffe mig en gammel hat først, men den tid, den sorg.