Jeg er helt tosset med cargo bukser og militærbælter

Der er mange kendte ansigter, vi altid ser i den samme sæt tøj. Mickey Mouse, Anders And, Jamie fra Mythbusters,  og så videre. Jeg hører lidt til i den kategori, for jeg går stort set altid i det samme tøj, eller tøj der ser ud til at være det samme, for jeg har naturligvis flere sæt. Ikke mindst mine cargo bukser, er et stort kendetegn, som folk ofte kommenterer, men mine militærbælter, som er det ene område der nogle gange ændrer sig, kan også fange folks blik til tider.

Men hvorfor at det dog så vigtigt hvad tøj folk går i? Jeg kan lide den måde mit tøj føles på, de mange lommer i mine cargo bukser, og jeg hygger mig med min militærbælter fetich. Det er vel det der er vigtigt?

Selvfølgelig må der være grænser. Man kan ikke være klædt som en bums og forvente at blive accepteret i de finere kredse. Dette gør sig naturligvis også gældende i andre situationer. Men jeg går altså klædt i cargo bukser og militærbælter. Jeg håber da ikke at det forringer mine chancer betydeligt hos det smukke kun, koster mig jobmuligheder eller lignende, men det er nu engang sådan jeg ser ud, og det har man vel lov til.

One thought on “Jeg er helt tosset med cargo bukser og militærbælter

  1. Jens Espersen says:

    En militærbælter fetich? Lol den var god, men bortset fra det er jeg helt enig. Man skal se ud som man har lyst til, så længe at man erkender at ens udsende rent faktisk gør en forskel. Der er for eksempel stor forskel på at dukke op i en hullet T-shirt og jakkesæt til en jobsamtale.

Comments are closed.