Vi har lige købt økologisk børnetøj fra Gro børnetøj

Som mange nok allerede ved, kræver det masser af forberedelse at blive forældre. Man skal købe vugge, puslebord, barnevogn og tøj til den lille, og helst inden han eller hun kommer til verden. Min kæreste og jeg har lige været ude og købe økologisk børnetøj fra et mærke, der hedder Gro børnetøj. Det var et mærke, vi fik anbefalet af en af de andre kommende forældre i mødregruppen, som selv havde købt det til sin ældste søn.

Hun talte så varmt om Gro børnetøj og hvad de stod for, at jeg syntes, det var nødvendigt, at vi også købte noget økologisk børnetøj der fra til vores kommende barn. Jeg kan godt lide, at tøjet hverken er bestemt til drenge eller til piger, for vi har besluttet os for, at vi ikke vil kende kønnet, før han eller hun kommer ud.

Vi håber selvfølgelig, at tøjet fra Gro børnetøj falder i god jord, i hvert fald er det generelt en rigtig god idé at købe økologisk børnetøj til sine børn, da man er mere modtagelig over for fremmede stoffer, når man er helt lille, og hvis man samtidig kan gøre noget godt for miljøet ved at købe økologisk, så vil jeg til enhver tid foretrække dette – både når det gælder børnetøj, men også voksentøj.