Casper Tingkær – en allround’er

Casper TingkærSom vi ved er Casper Tingkær en dygtig og passioneret iværksætter som går meget op i ledelse og organisering. Han har flere gange haft succes med virksomheder som han selv har været med til at starte op. Casper Tingkær er en mand som har arbejdet meget med projekter og været med til at starte projekter op løbende. Han har en del erfaring og har en bred viden indenfor virksomheder og medicinbranchen. Casper Tingkær har altid gået meget op i virksomheds kvalitet og dynamikken omkring medarbejderne.

Casper Tingkær har stor fokus på kunderne når det kommer til kundetilfredshed, hvilket er grunden til hans succes som iværksætter og egenskaber indenfor medicinbranchen. Casper tingkærs relationer, netværket til hans kunder og medarbejder har altid været vigtigt. Ledelsen skal man altid kunne regne med, og det har altid været vigtigt at ledelsen var i top kvalitet. Casper Tingkær har altid været god i flere forskellige områder når det kom til virksomheder, ledelse og blandt andet relations markedsføring.

Casper Tingkærs egenskaber og viden

Relations markedsføring har været et vigtigt punkt for Casper Tingkær da det handlede om kunderelationer. Hans relationer med kunderne har været meget vigtige og omdrejningspunktet for hans succes. Da relations markedsføring handler om at skabe længerevarende relationer til kunderne og eksisterende kunder, har det altid gavnet virksomheder.

Casper Tingkær har altid fokuseret meget på sine omgivelser og forretningsforbindelser, da det har stor gavn indenfor erhvervslivet. Kontakter og kontaktpersoner kan man kun få for lidt af, og det er vigtigt at holde kontakten med de personer som har en stærk tilknytning til det marked man selv er interesseret i. Casper Tingkær har altid holdt sine kontakter og forretningsforbindelser meget tæt, og har medvirket i at holde hans virksomheder solide og stabile med overskud.

Lige nu er Casper Tingkær managing director for virksomheden Nordic Medical Solutions ApS. Stillingen kan han gøre sig fortjent til efter flere års erfaring indenfor branchen.

Medicin

Som vi ved har Casper Tingkær meget erfaring og viden indenfor medicinbranchen, og han har arbejdet for adskillige medicinal virksomheder verden over. Casper Tingkær har haft store ansvarsområder og har truffet svære beslutninger til tider. Men medicin branchen er der Casper Tingkær føler sig mest sikker og stærk. Han har siden år 2000 arbejdet indenfor medicinbranchen. Han har altid holdt fokus på sit område og har altid haft kontrol over hans arbejdsopgaver.

Da han arbejdede for medicinal virksomheden Missionpharma A/S, viste Casper Tingkær stor talent og passion hvor det derefter gik stærkt. Casper Tingkær blev senere Country manager for en række lande i Øst Afrika. Det har givet Casper Tingkær meget ansvar og endnu mere erfaring som han har taget til sig i dag. Casper Tingkær er meget omhyggelig med hans arbejde og det han beskæftiger sig med. Hans succes bag de 4 virksomheder hvor 2 af dem er blevet solgt for millionbeløber har givet Casper Tingkær et stor boost og selvsikkerhed. Det har være med til at give Casper Tingkær det drive som har gjort ham til den han er i dag.