Det billigste flyttefirma i København – Anbefalinger og vejledning

Jeg leder ganske enkelt efter det billigste flyttefirma i København, og derfor har jeg søgt på nettet, men det er ikke lykkedes mig at finde en troværdig sammenligning. der findes jo en masse flyttefirma “lister”, men det er også ganske tydeligt at det er reklame der er tale om.

Så hvorfor skal det være så forfærdelig billigt? Ja det ved jeg sådan set ikke. Som så mange andre har jeg ikke særlig mange penge, så jo billigere jo bedre, men jeg skriver jo også om mit liv og færden, og har lidt besluttet mig for at gøre denne flytning til et projekt, for jeg ganske enkelt vil evaluere hvad man får for pengene, når man benytter det billigste flyttefirma i København.

Således leder jeg altså efter billige flyttefirmaer i København, og jeg har brug for din hjælp, for det er slet ikke til at finde rundt i hvad der er sandfærdigt og hvad er ikke er, når man søger efter den slags på nettet. de mange forskellige anmeldelse er utrolig modstridende, og det er ligeledes tilfældet hvis det lykkedes at finde nogle priser. Det er en jungle som jeg ikke kan finde rundt i, så jeg håber at i kan hjælpe.