En dørtelefon i virksomheden er en investering i sikkerhed og tryghed

Det er vigtigt, at man kan føle sig tryg og sikker, der hvor man opholder sig. Det ses tydeligt på det antal, der gør en indsats for at sikre deres hjem godt mod tyve og andre ubudne gæster. Mange danskere har i dag en dørtelefon i hjemmet. Det skyldes, at en dørtelefon er et yderst effektivt middel mod uvelkomne gæster. En dørtelefon kan nemlig have en stærk præventiv effekt over for indbrud og lignende. Derfor giver det også god mening at installere en dørtelefon i virksomheden. Så kan man sikre sig, at der ikke kommer ubudne gæster på besøg. Samtidig gør det, at de ansatte kan føle sig mere trygge og sikre, når man gør en indsats for at sikre virksomhedens bygninger og lokaler. Derfor giver det god mening for virksomheder at installere en dørtelefon.

Derfor er en dørtelefon så effektiv

En dørtelefon har en stor effekt på tyve og andre med skjulte agendaer. Med en dørtelefon har man nemlig mulighed for at snakke med eventuelle gæster, inden man lukker dem ind. På den måde kan man sikre, at folk er, hvem de giver sig ud for at være, inden man lukker dem ind i hjemmet eller i virksomheden. Hvis det er nogen, man kender, tillader man dem adgang. Men er der nogen, man snakker med i dørtelefonen, som ikke virker til at have rent mel i posen, kan man lade være at lukke dem ind. Derfor giver dørtelefonen en ekstra dimension af sikkerhed, så ikke hvem som helst kan få adgang. Derudover har du også mulighed for at høre gæsters stemmer, når du taler med dem i en dørtelefon. Har du først hørt en stemme, har du langt nemmere ved at identificere vedkommende senere hen. Derfor er der mange tyve og lignende, der konsekvent holder sig væk fra de virksomheder og private boliger, der har en dørtelefon. Derfor kan det ofte have en præventiv effekt, at man investerer i en dørtelefon til virksomheden.

Det er vigtigt at kontrollere, hvem der har adgang

Ikke hvem som helst skal have adgang til virksomheden. Hvis der kommer ubudne gæster, der ønsker virksomheden noget dårligt, kan det få store konsekvenser, hvis de kan komme ind. I langt de fleste virksomheder er der dyre maskiner, fortrolige oplysninger og andre ting, der ikke skal falde i de forkerte hænder. Derfor kan en dørtelefon være en rigtig god investering. Det giver nemlig kontrol over og sikkerhed omkring, hvem man lukker ind. Derved kan man gå uden om det store uheld, at der kommer forkerte mennesker ind i virksomhedens bygninger og/eller lokaler. Derfor giver det mening for stort set alle slags virksomheder at installere en dørtelefon som en ekstra dimension af sikkerhed.

Det er vigtigt at kunne føle sig tryg

Den primære grund til, at mange tyverisikrer deres hjem, er også, at de så kan føle sig trygge og sove godt om natten. Men efterhånden er der mange, der opholder sig lige så meget på deres arbejdsplads, som de gør derhjemme. Derfor er det også utroligt vigtigt, at man føler sig tryg på arbejdspladsen. Føler man sig ikke sikker på arbejdet, går det ud over arbejdsglæden og produktiviteten. Derfor kan det være en investering for virksomheden at sørge for en dørtelefon og andre sikkerhedsforanstaltninger, der kan være med til at give mere sikkerhed og tryghed i virksomheden.

Hvilken slags skal man investere i?

På grund af ovennævnte grunde er der flere og flere virksomheder, der installerer en dørtelefon som en del af deres sikkerhedsforanstaltninger. Derfor er der kommet mange muligheder på markedet mht. Både typer og producenter, som man skal vælge imellem. Derfor kan man godt føle sig lidt på herrens mark, når man skal beslutte sig for, hvilken dørtelefon man skal investere i. Eksempelvis skal man vælge, om man ønsker en dørtelefon med både audio og video eller audio alene. Naturligvis er det en dyrere løsning, når man også har kamera på, men det giver endnu en dimension af sikkerhed. Så er man helt sikker på, at man ved, hvem man lukker ind i virksomheden. Derfor er der flere ting, som man skal have i mente, inden man køber den første, den bedste dørtelefon.

Få hjælp fra en ekspert på området

Især hvis man ikke har erfaring eller viden på området, kan det være svært at vide, hvad der er det bedste valg. Afhængigt af hvilken type virksomhed man er, og hvilke behov man har, kan det variere, hvilken dørtelefon, der er det rigtige valg. Derfor kan det godt betale sig at kontakte en ekspert på området, når man skal udvælge sin dørtelefon. Det sikrer, at man ikke kommer til at bruge for mange penge, men at man samtidig ender op med den rigtige dørtelefon. Hvis man som virksomhed vil have hjælp til at finde ud af, hvilken dørtelefon, man skal investere i, kan det derfor være et godt sted at starte at tage kontakt til en låsesmed. En låsesmed vil nemlig have erfaring med den slags situationer og kan derfor tilbyde dig kompetent hjælp.

KeyPartner er de rigtige til at hjælpe dig

Hvis du gerne vil have kompetent hjælp til at finde frem til den rigtige dørtelefon, kan du med fordel kontakte KeyPartner. KeyPartner er nemlig en låsesmed, der igennem tiden har hjulpet mange virksomheder med at øge mængden af sikkerhed og tryghed. Derfor kan de hjælpe netop din virksomhed med at tage det rigtige valg af dørtelefon. Det kan de ikke mindst, fordi de selv forhandler en del dørtelefoner. Derfor er de kort sagt eksperter på området og den rigtige partner, når man vil have mere sikkerhed og kontrol ved hjælp af en dørtelefon. Ikke alene kan de udvælge det rigtige produkt til at matche din virksomhed og dens behov, men de kan også stå for at installere og montere din nye dørtelefon. Ønsker du dig mere sikkerhed i virksomheden, og tænker du på at investere i en dørtelefon, kan det altså godt betale sig at kontakte KeyPartner og høre mere om, hvad de kan hjælpe dig med.

Mange sikkerhedssystemer kan kombineres

En dørtelefon kan sagtens købes og investeres alene. Men vil man have maksimal sikkerhed i virksomheden, kan det være en god idé at kombinere en dørtelefon med et eller flere andre former for sikkerhedssystemer. Det kan eksempelvis være et overvågningssystem, elektronisk adgangskontrol eller noget helt tredje. Der er næsten ubegrænsede muligheder for, hvordan det kan kombineres, så man får maksimal sikkerhed og tryghed i virksomheden. Også her kan en låsesmed som KeyPartner være behjælpelig med at sætte dig ind i mulighederne og finde frem til den løsning, der matcher din virksomhed bedst. Hvad enten du vil have en dørtelefon eller mere end bare det, kan du med fordel starte med at kontakte KeyPartner.