Et dyreinternat med masser af kærlighed og store ambitioner

Et dyreinternat er et sted, hvor dyr kan opholde sig i kortere eller længere tid, hvis de af forskellige årsager ikke længere har en ejer. Det kunne fx være, hvis en familie har et husdyr, som de ikke længere kan have grundet allergi i familien, eller fordi  de måske bare ikke længere har tid og lyst til at holde et husdyr. Umiddelbart er alle dyr velkomne, men nogle internater er specielt indrettet til katte, andre til hunde etc.

I vores dyreinternat har vi plads til alle dyr uanset art, race og køn.  Vi er kendt for at være meget åbne og fordomsfri over for nye familier, der kommer ind med deres elskede dyr. I vores dyreinternat tager os kærligt af dyrene og sørger for, at de både har mad, drikke, et varmt sted at sove og nogle gode legekammerater. Vi har selv en utrolig stor forkærlighed for dyr, og vi favoriserer ingen. Vi har også et par kaniner og nogle skildpadder, som vi tager os af.

Lige for tiden har vi i vores dyreinternat især mange herreløse katte, som folk har fundet på gader, i boligområder eller i skoven, og bragt dem til os således, at de igen kan få det godt. Kattene har lidt af stor underernæring, da de har haft svært ved selv at finde føde på gaden. Kattene er vant til at få serveret kattemad af deres ejer og har derfor ikke lært selv at skaffe føde. I vores dyreinternat har ligeledes mange hunde, som også har lidt af sult og tørst, men alle vores dyr har det igen godt og er glade og raske.

Mange familier føler, at det er nemmere og mere tidsbesparende for dem at lukke deres husdyr ude eller blot forlade dem et sted, fx i skoven, i stedet for at bringe dem til vores dyreinternat. Da vi har en stor forkærlighed for dyr, er vi meget kede af, at disse familier ikke kommer direkte til vore dyreinternat med det samme i stedet for, at dyret skal lide nød.

På grund af de mange dyr i vores dyreinternat, har vi fået bevilget nogle penge af private sponsorer til at bygge om således, at vi har endnu mere plads til ejerløse dyr. Denne ombygning begynder snarest, og vi vil selvfølgelig opfordre alle familier og andre, som overvejer at opgive deres dyr, til at komme ind til os med dem, så vi kan tage os kærligt af dyrene.

2 thoughts on “Et dyreinternat med masser af kærlighed og store ambitioner

  1. Karen says:

    Stor respekt til jer for det arbejde i udfører. Som dyreelsker sætter jeg rigtig stor pris på jeres engagement og jeg er selv den stolte ejer af en sød sød vovse fra jeres dyreinternat.

    Måske skulle man komme forbi og se på en søster til Bjæf?

Comments are closed.