EF Sprogrejser – ”Få inspiration fra kommentarer på nettet”

Overvejer du EF Sprogrejser til en sprogrejse til udlandet? Og har du svært ved at finde hoved og hale i alle de kommentarer om rejseselskaber, der florerer på internettet? Så har vi her samlet et overblik over de steder, hvor børn, unge og voksne deler deres oplevelser og erfaringer.

Unge mennesker har muligheder for at rejse som aldrig før. Det kender EF Sprogrejser alt til. Det er blevet normen, at man tager på et udlandsophold på et tidspunkt i sin uddannelse, og det tidspunkt kommer tidligere end før.

EF Sprogrejser - unge rejser som aldrig før

Ofte tog man et halvt år til udlandet, mens man var i gang med en længerevarende uddannelse, så blev det populært at rejse efter gymnasiet, og nu tager folkeskolelever på sprogophold – helt på egne ben. Det er en tendens EF Sprogrejser har fulgt i flere år, og derfor har de også tilpasset deres udlandsophold og sprogrejser. En af grundende hertil er selvfølgelige at udbuddene er blevet bedre og mere organiseret. Men der er også meget information, de unge kan finde på nettet, der hjælper dem til at træffe deres valg.

 

EF Sprogrejser og rejsekommentarer boomer online

Et af de steder man kan finde rejseinformation om for eksempel EF Sprogrejser er på Woman.dk. Her skriver (ofte mødre og andre kvinder) om de oplevelser, de har haft med Danmarks førende rejseorganisation. De deler også deres erfaringer, som de har gjort sig, mens de har været i enten Spanien, Korea eller USA med rejseselskabet. Og mange af de kvinder, der selv har været ude og rejse med EF Sprogrejser, har sendt deres børn afsted på korte såvel som længere ophold. I 2018 er udbuddet af rejsedestinationer langt større end tidligere. Derfor er det også unge mennesker, der kommer hjem med rejsetaske fyldt med oplevelser – oplevelser, man ikke får i Danmark.

EF Sprogrejser - kommentarer online

Når man tager til Sydafrika lærer man om den mangfoldighed, der findes ude i verdens metropoler, mens personer, der besøger Australien får et indblik i Aborigineres levevilkår. Det er en fantastisk måde at få et indblik i, hvordan andre mennesker lever, og hvilke vilkår de har. Nogle af de oplevelser man blandt andet kan få i Spanien med EF Sprogrejser er

  • Spansk madlavningstraditioner
  • Tyrefægtning
  • Forståelse af forholdet mellem centralregeringen i Madrid og regionalregeringen i Catalonien
  • Naturoplevelser

EF Sprogrejser hjælper børn, unge og voksne med sprogskoleophold i udlandet – og der er en masse glade og tilfredse mennesker, der allerede har været afsted.

 

Forummer er den nye blåstempling

Flere undersøgelser peger på, at vi bruger andres erfaringer og oplevelser som pejlemærker for vores egen ageren. Vi bruger den information, vi kan få fra andre, der har oplevet de sted eller den skole, vi selv gerne vil benytte. Det er tydeligt flere steder rundt om på nettet, hvor man deler erfaringer. For eksempel på Heste-nettet kan man læse om EF Sprogrejser og de erfaringer, andre har gjort sig.

 

Vil du læse mere om Danmarks største rejseorganisation?

Hvis du er blevet interesseret i EF Sprogrejser og gerne vil lære mere om alle de rejser, selskabet tilbyder, kan du læse mere på Studentum her. Her finder du al relevant information om EF Sprogrejser, og du kan se, hvilke rejsedestinationer, de tilbyder. Du kan også tage en test for at se, hvilket land der passer dig bedst.